Α1 Αργολίδας: Λόγω διαφοράς φιλοσοφίας η παραίτηση Μάγουλα απο την Θύελλα Σκαφιδακίου

0
617

 

Παρελθόν αποτελεί απο τον πάγκο της Θύελλας Σκαφιδακίου, ο Νίκος Μάγουλας με τους δύο συνεργάτες του, καθώς άπαντες υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

 

Να σημειώσουμε οτι αρχικά αναρτήθηκε στην σελίδα της ομάδας η διακοπή της συνεργασίας, η οποία όμως στην συνέχεια αποσύρθηκε. Προφανώς θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Πάντως, ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας, Νίκος Μάγουλας, μας δήλωσε τα εξής, σχετικά με την απόφαση που πήρε, μαζί με τους συνεργάτες του:

«Απο χθές υποβάλαμε την παραίτησή μας απο την Θύελλα Σκαφιδακίου, εγώ, ο γυμναστής Γιάννης Μπογάς και ο τιμ μάνατζερ Νίκος Ανδρής, καθώς υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας για το πώς αντιλαμβανόμασθε εμείς το ποδόσφαιρο και κάποια μέλη της διοίκησης.

Οφείλουμε ενα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της διοίκησης Χρήστο Ψυχογιό και Κ.Κατσικάρη, οι οποίοι ήταν δίπλα μας και έκαναν ό,τι ζητήσαμε για διευκόλυνση της δουλειάς μας.

Ευχαριστούμε την ομάδα για την συνεργασία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια. Στηρίξαμε τα παιδιά απο το χωριό όσο μπορούσαμε και θα τα στηρίζουμε».

Πάντως, φαίνεται πως είχε ξεκινήσει μια καλή προσπάθεια, με μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις απο ντόπια παιδιά που είτε αγωνίζονταν πέρυσι είτε επανήλθαν στην αγωνιστική δράση και τα οποία εμπιστεύθηκε ο προπονητής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάλιστα, σχεδιάζονταν τρείς μετεγγραφές εμπείρων παικτών για να εμπλουτισθεί το ρόστερ.

Μένει να δούμε ποιές θα είναι οι εξελίξεις στην νεοφώτιστη ομάδα και πώς θα επιλέξει να συνεχίσει η διοίκηση.