Α1 Αργολίδας: Εξελίξεις με το θέμα προπονητή στην Θύελλα Σκαφιδακίου

0
995

 

Ζήτημα προπονητή έχει προκύψει στην Θύελλα Σκαφιδακίου, όπως δείχνουν τα πράγματα, αφου στις 13 του μήνα ξεκίνησε η προετοιμασία υπο τις οδηγίες του Νίκου Μάγουλα και του γυμναστή Γιάννη Μπογά, αλλά χθές το βράδυ, κυκλοφόρησε οτι η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές έληξε.

 

Μάλιστα, υπήρξε και σχετική ολιγόλογη ανάρτηση στην ιστοσελίδα της νεοφώτιστης στην Α1 ομάδας, αλλά στην συνέχεια κατέβηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το απόγευμα θα υπάρξει συνάντηση της διοίκησης με τον προπονητή, όπου και θα ξεκαθαρίσει το όλο ζήτημα και θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Οσο αφορά γενικότερα το σχεδιασμό της ομάδας, μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί η προσθήκη του Στέλιου Φίλη και του Π.Σκαρπέντζου, ενω απο την άλλη υπάρχουν αρκετές αποχωρήσεις. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν να αποχωρεί και ο Παπαϊωάννου, οπότε αυτή τη στιγμή το ρόστερ μοιάζει ιδιαίτερα “φτωχό” για την προσπάθεια αξιοπρεπούς παρουσίας στην Α1, αφου αποτελείται απο παίκτες που έπαιξαν πέρυσι στην Α2 και κυρίως ντόπιους, χωρίς εμπειρία στην μεγάλη κατηγορία.

Προφανώς σύντομα θα έχουμε νεώτερα για τα συμβαίνοντα στην ομάδα, που επιστρέφει μετά απο πολλά χρόνια στην Α Αργολίδας.