Γ΄Εθνική: Ζητάει αναβολή του αγώνα κυπέλλου με το Ύπατο ο Παναργειακός

0
884

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στο διοικητικό σκέλος στον Παναργειακό και σύμφωνα με τις πληροφορίες, σήμερα θα κατατεθεί-αν δεν κατατέθηκε ήδη- αίτημα στην ΕΠΟ για αναβολή του αγώνα της Κυριακής για το Κύπελλο Ελλάδος, με αντίπαλο τον ΑΟ Υπάτου.

 

Βέβαια, για να έχει τύχη το αίτημα, θα πρέπει να υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του άλλου σωματείου, του Υπάτου δηλαδή, ώστε ο αγωνας να πάει για την επόμενη Τετάρτη.

Στα αξιοσημείωτα είναι οτι το αίτημα πρέπει να το υπογράψει ο Αντώνης Λυμπέρης, που αν κι έχει αποχωρήσει, τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης δεν έχουν σταλεί στην ΕΠΟ και φυσικά, πως να γίνει αυτό, απο την στιγμή που δεν έχει υπάρξει νέα διοίκηση… και δεν ολοκληρώθηκε η Γ.Σ.

Πάντως, χθές Τρίτη έγινε άλλη μια συνάντηση κάποιων ανθρώπων, με σκοπό να βρεθεί διοικητική λύση, εκεί παρέστη αυτή τη φορά, ο εκπρόσωπος των χορηγών Βασ.Λαμπρακάκης, ο οποίος ανέφερε οτι θα στηρίξει και πάλι το εγχείρημα αλλά πρέπει να βρεθούν κι άλλοι να συνδράμουν. Εκεί η κουβέντα τελείωσε, αφου κανείς απο τους παρευρισκόμενους δεν εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει ή να προτείνει κάτι άλλο.

Οπότε, είμαστε και πάλι στο μηδέν. Διοίκηση δεν υπάρχει και άρα ομάδα.Εχουν απομείνει μόνο 4-5 δελτία ποδοσφαιριστών που περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Σήμερα αναμένεται ο δήμαρχος απο τις διακοπές του και ίσως αυτός μεσολαβήσει για να βρεθεί κάποια λύση.

 

Tην Παρασκευή νέα Γ.Σ.

Με ανάρτησή της πριν απο 2 ώρες, η ομάδα ενημερώνει πως η Γ.Σ. της Δευτέρας θα επαναληφθεί την Παρασκευή 23/8.

Η ανακοίνωση:

Η Γενική Συνέλευση της Τρίτης 20/8/19, μετα από την διακοπή της την Δευτέρα 19/8/19, διεκόπη εκ νέου για να δοθεί χρόνος, ώστε να ωριμάσουν οι προθέσεις κάποιων ανθρώπων και να εμφανιστούν οι απαιτούμενες υποψηφιότητες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Έτσι θα επαναληφθεί τη Παρασκευή 23/8/19 στις 20:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών.