Α2 Αργολίδας: Με υψηλά στάνταρτς ξεκίνησε ο Αχιλλέας Πουλακίδας

0
1353

 

Mε ενθουσιασμό και υψηλές προσδοκίες ξεκίνησε στην αρχή της εβδομάδας την προετοιμασία του ο Αχιλλέας Πουλακίδας, που θέλει να είναι απλά περαστικός απο την Α2.

 

Την Δευτέρα έγινε ο Αγιασμός παρουσία του προέδρου και χρηματοδότη της ομάδας, Χρήστου Πιτσάκη, στη συνέχεια ο προπονητής Φάνης Αναγνωστόπουλος μίλησε στους παίκτες για το πλάνο που υπάρχει φέτος και ακολούθησε προπόνηση.

Να σημειωθεί οτι συνεργάτης του Αναγνωστόπουλου θα είναι ο Βαγ.Ματράγκος.

Τελευταία προσθήκη της ομάδας είναι ο κεντρικός αμυντικός Κ.Γύφτος, ο οποίος πέρυσι αγωνίσθηκε στην Προσύμνη και στο Μαλανδρένι.

Συνολικά αποκτήθηκαν οι Αναστασάκης, Ταμπάκης, Γύφτος, Καραβιάς, Παπαδημητρίου και Παπασαραντόπουλος

Απο κει και πέρα, παραμένουν οι παίκτες που ήταν πέρυσι, πλην δύο οι οποίοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τις νέες υποχρεώσεις. Στόχος είναι να αγωνίζονται και τα ντόπια παιδιά (καθώς πέρυσι σχεδόν όλη η 11αδα αποτελούνταν απο ααυτούς).

Άλλη μια απόδειξη της οργάνωσης του Αχιλλέα είναι το γεγονός οτι έχουν κλεισθεί ολα τα φιλικά εως την έναρξη του πρωταθλήματος. Αναλυτικά: 1 Σεπτεμβρίου με Δρέπανο, 7 Σεπτεμβρίου με Ατρόμητο Παναριτίου, 14 υπάρχει κύπελλο Αργολίδας, 18 Σεπτεμβρίου και 6 Οκτωβρίου με Θύελλα Μαλανδρενίου, 22 και 27 Οκτωβρίου με ΑΟΚ και Δόξα Α.Αδριανού.