Α1 Αργολίδας: Φιλικό με Ποσειδώνα Διδύμων το Σάββατο ο Αστέρας Δρεπανιακός

0
591

 

Συνεχίζει να εμπλουτίζει το ρόστερ του ο Αστέρας Δρεπανιακός, αφου σήμερα απέκτησε και τον κεντρικό αμυντικό Γιάννη Προύντζο (γεν.1994).

 

Ο συγκεκριμένος, τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν στον Ατρόμητο Παναριτίου και είναι συνολικά ο τρίτος ποδοσφαιριστής (μετά τους Πιττερό και Μπούρη) που ακολούθησαν αυτό το καλοκαίρι τον ίδιο δρόμο.

Οσο αφορά το ρόστερ και ο μέσος Αλ.Χίσος (γεν.1995) ανήκει στον Αστέρα, προερχόμενος απο τον Πανναυπλιακό. Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρξαν επαφές και με τον Παιδάκη, ο οποίος όμως ζήτησε περιθώριο για να δεί πρώτα τις εξελίξεις στον Παναργειακό. Πάντως, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να γίνει μια ακόμη προσθήκη μεσοεπιθετικά, αν κριθεί σκόπιμο.

Να σημειωθεί πως το προηγούμενο Σάββατο έγινε το πρώτο φιλικό της περιόδου με αντίπαλο την ομάδα του Αγίου Γεωργίου απο την Κόρινθο (σκορ 1-1 με σωρεία χαμένων ευκαιριών) και το επόμενο φιλικό έχει προγραμματισθεί για αυτό το Σάββατο, με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Διδύμων. Μένει να καθοριστεί η ακριβής ώρα αφου στο ίδιο γήπεδο προπονείται και ο Πανασιναϊκός.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά απο τις 6 Αυγούστου, με μεγάλη συμμετοχή και την προσθήκη του γυμναστή Βασίλη Θανόπουλου.

Πανηγύρι στις 25/8

Μια από τις εκδηλώσεις-ορόσημο για την ομάδα είναι το ετήσιο πανηγύρι που γίνεται τον Αύγουστο και αποτελεί το βασικό έσοδο. Αυτή την Κυριακή στις 25 του μήνα, παραμονή των ΑΓΙΩΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑΤΑΛΙΑΣ πραγματοποιείται η ετήσια εκδήλωση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας: Τραγούδι:ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΦΕΤΗΣ-ΧΑΡΑ ΒΕΡΡΑ- ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΡΕΛΗΣ-ΕΒΕΛΙΝΑ ΚΑΤΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΕΑΣ
ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ Ο ΣΟΛΙΣΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΚΚΩΝΗΣ.
Στο χώρο της εκδήλωσης θα διατείθονται λαχταριστά γουρνόπουλα, άφθονες μπύρες και αναψυκτικά καθώς και πολλά ποτά!
ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΜΑΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ”