Γ’ Εθνική: Σήμερα η κρίσιμη Γ.Σ. στον Παναργειακό

0
838

 

Σήμερα το βράδυ, στις 8μμ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών, θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη Γ.Σ. του Παναργειακού, που ουσιαστικά θα βγάλει την νέα διοίκηση, η οποία θα πρέπει άμεσα να “τρέξει” και να ετοιμάσει ομάδα για την Κυριακή και τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΑΟ Υπάτου, στην Θήβα.

 

Στην έκτακτη αυτή Γ.Σ. θα γίνει απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και στην συνέχεια εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Οπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, υπάρχει έτοιμο διάδοχο σχήμα να διεκδικήσει την διοίκηση και μάλιστα – σύμφωνα με τις πληροφορίες- αν η Γ.Σ. εγκρίνει την πρόταση, υπάρχει έτοιμο σχεδόν ολο το ρόστερ με προπονητή και μάλιστα την επόμενη ημέρα (αύριο Τρίτη), θα παρουσιασθούν. Στόχος είναι, φυσικά, να γίνουν κάποιες προπονήσεις, ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Ολα τα παραπάνω, φυσικά, ισχύουν στην περίπτωση που υπάρξει απαρτία, γιατί διαφορετικά η Γ.Σ. πάει για τις 26 του μήνα (σύμφωνα με την πρόσκληση της Γ.Σ.).

 

Η πρόσκληση της Γ.Σ.:

Αρ. Πρωτ.  36 / 2019              Αργος, 5/8/2019

Προς :Oλα τα μέλη τους Σωματείου: “ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο”

             ΘΕΜΑ : Πρόσκληση  Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Κύριοι, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου “ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο” σε εφαρμογή του άρθρου 6 του ισχύοντος καταστατικού του Συλλόγου,

Σ υ γ κ α λ ε ί

σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση τα  μέλη που θα πραγματοποιηθεί, την  Δευτέρα 19/8/2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργους-Μυκηνών και ώρα ενάρξεως την 20.00 μ.μ.

Τα  θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.

  • Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων 2018-2019 (Αγωνιστική Περίοδος).
  • Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού 2018-2019.
  • Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την Αγωνιστική Περίοδο 2018-2019.
  • Συζήτηση εκπροσώπων για τα πεπραγμένα και τον οικονομικό απολογισμό.
  • Ψηφοφορία για την έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού Αγωνιστικής Περιόδου 2018-2019 και αντίστοιχη απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Αρχαιρεσίες Ανάδειξης νέου Δ.Σ

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 26/8/2019, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 20:00 μ.μ.

Για το ΔΣ του σωματείου

Ο Πρόεδρος                                                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

Λυμπέρης Αντώνιος                                                                            Λυμπέρης Ιωάννης