Αργολίδα: Πέρασε με 2-0 από την ΑΕΚ Τρίπολης ο Ερμής Κιβερίου

0
790

 

Ο Ερμής Κιβερίου κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της ΑΕΚ Τρίπολης, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ Τρίπολης

 

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξαν πολλές φάσεις για τις δύο ομάδες. Μόνο μία καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ Τρίπολης, η οποία λίγο έλειψε να βρει δίχτυα, όταν ο Τσαγλιτζόπουλος βγήκε μόνος με τον Καλαλά, ο οποίος απέκρουσε διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έκανε νωρίς πολλές αλλαγές, ο Ερμής ανέβασε την απόδοσή του, με αποτέλεσμα να σκοράρει δύο φορές και να δημιουργήσει και άλλες ευκαιρίες. Η ΑΕΚ δεν απείλησε.

Παρα το γεγονός ότι υπάρχει διαφορά μιας κατηγορίας, φάνηκε ότι ο Ερμής είναι πολύ καλός, ειδικά στο κέντρο -όπου υπάρχει πληθώρα ποιοτικών παικτών- και παρά τις ελλείψεις.

Το 0-1 πέτυχε για τον Ερμή Κιβερίου, με κοντινό πλασέ ο Βαρβουλέτος.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Ερμής διπλασίασε τα τέρματα του. Ο Διαμαντής μετά από ωραία ενέργεια έφτασε στη μικρή περιοχή, προσπέρασε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Τρίπολης και στη συνέχεια πλάσαρε σε κενή εστία.

Να σημειωθεί πως η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Τρίπολης δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν το ποδόσφαιρο που ήθελαν.

Για την ΑΕΚ Τρίπολης αγωνίστηκαν: Καπατσώρης, Πετρόπουλος Ρ., Κάτης Γ, Καϊαφας, Καψής, Αρδάμης, Κολιόπουλος, Σελεμίδης, Ανδριανός, Μάγγος, Τσαγλιτζόπουλος Γρ., Κιντής, Λαφογιάννης, Τσαγλιτζόπουλος Θ., Κώνστας, Παπαδήμος, Μπαλάζης, Μεϊδάνης, Μπίσιας, Δουγένης. Έλειψε μόνο ο νεοαποκτηθέντας Καδάς.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Α.Σαβούρδος):Καλαλάς, Μίλης, Τσιούλος Γ., Διαμαντής, Κουγιάς, Χάρμπαλης, Γιάννος, Ταμπούρης, Τσιώρος, Βαρβουλέτος, Μουζακιώτης.

Αλλαγες: Μπλάτσος, Κουτρουμπής, Καρκαλάτος, Λυμπέρης, Σκέγια, Π.Τσιούλος.

Απουσίασαν οι: Ζίου, Ισούφι, Μαρίνης, Κουτσοδήμος, Μπάρλας (πολύ σημαντικοί βασικοί παικτες δηλαδή).

Να σημειώσουμε πως 10 παίκτες από τους 16 είναι από Κιβέρι και γειτονικές περιοχές ( Βελανιδιά, Μύλους) πολύ σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας κορμός ντόπιων παικτών

 

*Επόμενο φιλικό την Τετάρτη με την Κ-19 του Αστέρα Τρίπολης και το άλλο Σάββατο με το Ναύπλιο 2017.