Γ’ Εθνική: Ο Στ.Κίτος νέο απόκτημα του Ναύπλιο 2017

0
825

 

Έναν ακόμη πολλά υποσχόμενο ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε σήμερα το Ναύπλιο 2017. Πρόκειται για τον Σταύρο Κίτο, ο οποίος πέρυσι έπαιζε στην Προοδευτική.

 

Η ανακοίνωση της ομάδας:
“Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές μας μεταγραφές με την απόκτηση του Σταύρου Κίτου. Ο Σταύρος αγωνιζόταν πέρσι στην Προοδευτική- Γ’ Εθνική, μετά από πορεία στον ΑΠΣ Ζακύνθου και Ζακυνθιακό (ομάδες της Γ’ Εθνικής επίσης).
Καλωσόρισες στην ομάδα, ευχόμαστε πολλά γκολ και μια επιτυχημένη χρονιά στην πόλη μας!”

Ο Κίτος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ζακυνθιακού, αγωνίστηκε στην συνέχεια στην ομάδα του Ζακυνθιακού στην Α΄ ΕΠΣ Ζακύνθου. Τα τελευταία δύο χρόνια μετά την συμφωνία του Στέλιου Γούναρη και του Στράτου Κουρούμαλου αγωνίστηκε στην ομάδα της Ζακύνθου. Την πρώτη χρονιά στην Α΄ κατηγορία και την 2η χρονιά στην Γ΄ Εθνική.
Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται εξίσου καλά, τόσο σαν δεξί μπακ όσο και σαν αμυντικό χαφ, είναι 23 ετών.

Προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι συμφωνίες με δύο νεαρούς ντόπιους, τον Λέρμα (γεν. το 2002) και τον Μπεντούλι (γεν.2003). Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

-“Συνεχίζουμε ακάθεκτα τις ανακοινώσεις νέων παικτών… Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την απόκτηση του Δημήτρη Λέρμα, που προέρχεται από την Ένωση Λέρνας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε προσωπικό και αγωνιστικό επίπεδο!”

-“Συνεχίζουμε με νέες προσθήκες… Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του νεαρού Άντριαν Μπεντούλι. Ο Άντριαν προέρχεται από τον ΓΠΣ Προίτος. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο αυτό βήμα με υγεία.”