Γ’ Εθνική: Φιλικό Σπάρτης με Καλαμάτα

0
516

 

Ενα εξαιρετικά ενδιαφέρον φιλικό παιγνίδι γίνεται σήμερα Κυριακή 18 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο Σπάρτης, με την νέα ομάδα του Δήμου Σπάρτης να υποδέχεται στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της, την Καλαμάτα.

 

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 6 μ.μ. Για τα εισιτήρια του φιλικού έχει οριστεί γενική είσοδος 5 ευρώ.

“Καλούμε το φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Σπάρτης στο πρωτάθλημα της περιόδου 2019-20 της Γ’ Εθνικής”, αναφέρεται στο κάλεσμα της διοίκησης της Σπάρτης.
Όμως, στη Σπάρτη θα βρεθούν και φίλοι της Καλαμάτας. Η συγκέντρωση-αναχώρηση απο το γήπεδο του Μεσσηνιακού στις 4μμ., αλλά με ιδιωτικά αυτοκίνητα!

 

Τα φιλικά προετοιμασίας του Αστέρα Βλαχιώτη

Τα φιλικά προετοιμασίας του ανακοίνωσε ο Αστέρας Βλαχιώτη για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-20 είναι τα εξής:
Την Κυριακή 25 Αυγούστου o Αστέρας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Μαρκόπουλο, το Σάββατο 31 Αυγούστου εκτός έδρας το Μοσχάτο.
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η ομάδας μας υποδέχεται τον Πανηλειακό στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη όπου θα γίνει και το φιλικό με το Μοσχάτο την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

 

Σήμερα ξεκινάει ο Πανγυθεατικός

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς ο σχεδιασμός του Πανγυθεατικού για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Σήμερα Σάββατο 17/8 ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης: Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει και η ομάδα μας θα αποτελείται από παλιά και νέα πρόσωπα, δίνοντας έμφαση,όπως πάντα, στη στελέχωση με Γυθειάτες και Λάκωνες αθλητές με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.
Τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις της σελίδας μας για ανανεώσεις και μετεγγραφές.
Εδώ και μέρες κυκλοφορούν κάρτες οικονομικής ενίσχυσης και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που η ανταπόκριση από το κόσμο είναι μεγάλη. Είμαστε βέβαιοι ότι η διαχρονικά μεγάλη στήριξη από τους φιλάθλους μας θα συνεχιστεί και την φετινή χρονιά.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους, τους επιχειρηματίες και τους αθλητικούς παράγοντες του Γυθείου και όλης της Μάνης, να στηρίξουν εμπράκτως την ομάδα μας. Η συμμετοχή του Πανγυθεατικού στη Γ’ Εθνική, μόνο θετικό πρόσημο θα έχει για τον τόπο μας και αξίζει να σταθούμε δίπλα του.
Τις επόμενες μέρες, θα παρουσιαστεί ένα αναλυτικό πλάνο, για το πώς μπορεί ο καθένας να συνεισφέρει, οικονομικά και όχι μόνο, στη νέα μας προσπάθεια!”