Γ’ Εθνική: Καθυστερεί η προετοιμασία λόγω έλλειψης …δωματίων στον ΑΟ Τσιλιβή!

0
759

 

Ενα μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει η νεοφώτιστη στην Γ’ Εθνική, ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή, καθώς αυτός το διάστημα λόγω τουρισμού δεν υπάρχουν διαθεσιμα δωμάτια στην Ζάκυνθο για να στεγασθούν οι νεοαποκτηθέντες και ο προπονητής.

 

Επειδή ο καιρός περνά, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε την Δευτέρα το απόγευμα να γίνει η πρώτη προπόνηση των παικτών που είναι ζακυνθινοί, με τρέξιμο υπό τις οδηγίες του γυμναστή της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο.

Ο προπονητής Πέτρος Τσούκλης θα πάει στο νησί την Τετάρτη 21 Αυγούστου αφού το διήμερο 19/20 θα πρέπει να παρακολουθήσει σεμινάρια προπονητικής.  Όπως όλα δείχνουν, η κανονική προετοιμασία της ομάδας του Πλάνου θα αρχίσει στο τέλος του Αυγούστου που θα υπάρχουν δωμάτια για τους παίκτες.

Η ομάδα από το νησί της Ζακύνθου έκανε την υπέρβαση και πήρε τον 23χρονο αλλά έμπειρο τερματοφύλακα Θωμά Τριαντάφυλλο, με ύψος 1.92, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Κρόνο Αργυράδων.

Οι κόκκινοι έχουν κάνει 4 ακόμη μετεγγραφές με παίκτες που είναι εκτός νησιού: Μπατσής και Μούστα (απο Μακεδονικό Σιάτιστας), Πεταυράκης και Παναγιώτιδης. Επίσης τους Λιβέρη και Γεωργίου από το νησί.