Α1 Αργολίδας:Δηλώνει έτοιμος για το πρωτάθλημα ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Διδύμων

0
1022

 

Με καθημερινές προπονήσεις συνεχίζεται απο τις 6 Αυγούστου, η προετοιμασία του Ποσειδώνα Διδύμων για το νέο πρωτάθλημα στην Α1 Αργολίδας.

 

Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Οψιμούλης έχει στην διάθεσή του σχεδόν το σύνολο της ομάδας που θα δουλέψει για την νέα σεζόν. Απουσιάζουν λόγω επαγγελματιών υποχρεώσεων ο Χρήστος Κέλλης, οι Αντώνης και Σωτήρης Κονδύλης και η τελευταία μεταγραφή, ο Γιώργος Τσίτσης. Ο τελευταίος προπονείται στην Αθήνα, λόγω οικογενειακού προβλήματος και την αγωνιστική περίοδο θα προπονείται μια φορά την εβδομάδα με τον Ποσειδώνα.

Να θυμίσουμε πως ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, με ποιότητα και «βαρύ βιογραφικό», τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κορωνίδα Κοιλάδας. Το πιο σημαντικό στην μεταγραφή αυτή είναι ότι όλο το κόστος της καλύφθηκε από το μέλος της ομάδας επιχειρηματία Γιώργο Αποστόλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να κλείσει και το τυπικό μέρος και να αποκτηθεί και ο Αργύρης Λαζάρου (γεν.1996) που πέρυσι ήταν στον Πορτοχελιακό. Οπότε η ομάδα αποκτά μια διαφορετική δυναμική, καθώς έχουν προηγηθεί οι Γιάννης και Αργύρης Οψιμούλης, Τσίτσης, Σχοινάς, συν το ότι πολύπειροι Αντωνόπουλος και Προσίλης συμμετέχουν κανονικά φέτος στην προετοιμασία.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Παπαντωνίου, με κάθε ευκαιρία δηλώνει πως στόχος είναι η ομάδα του Ποσειδώνα να αποκτήσει την παλιά της αίγλη και να πάρει το πρωτάθλημα. Εξαίρει δε, την οικονομική στήριξη που βρίσκει απο Διδυμιώτες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον νομό.
Την παραμονή και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο Βασ. Οψιμούλης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και το ραντεβού για προπόνηση δόθηκε για σήμερα Παρασκευή.
Την Κυριακή το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό, στο γήπεδο της Κοιλάδας με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

*Τελικά ο χώρος δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου των Διδύμων αποδείχτηκε πολύ μικρή
για να χωρέσει το κόσμο που έσπευσε να συμμετάσχει και να διασκεδάσει στην άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση του Ποσειδώνα. Εκατοντάδες κόσμου συμμετείχε στην εκδήλωση απολαμβάνοντας μια μοναδική μουσική βραδιά.
Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό από το μέλος της διοίκησης Γιώτα Παπαθανασίου, η οποία ευχαρίστησε τους χορηγούς πού συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αλλά και πάνω απ όλα τον τον κόσμο των Διδύμων και όλης της Ερμιονίδας για την συμμετοχή τους.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Αδριανός και Ανδρέας Πουλάς , οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αναστάσιος Γανώσης και Γιάννης Μαλτέζος και ο νέος δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.