Ξεκίνησε την προετοιμασία της η νεοφώτιστη στην Α1 Αργολίδας, Θύελλα Σκαφιδακίου, υπο τις οδηγίες του Νίκου Μάγουλα και του γυμναστή Γιάννη Μπογά.
Παράλληλα, ο σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Ανδρή, ο οποίος θα είναι ο γενικός αρχηγός, ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε διοίκηση, προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να υπάρξει άριστη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου.
Πάντως, το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς έχει ανακοινωθεί η απόκτηση μόνο των Στέλιου Φίλη και Παν.Σκαρπέντζου.
Απο την άλλη, αποχώρησαν οι Σάκης Παπαγεωργίου, Αλέξης Λαμπάδας, Λευτέρης και Σοφιανός Καπετάνος, Σπ.Μπεκιάρης και Τάκης Μιχαλόπουλος. Η Θύελλα, με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τους παραπάνω για τη προσφορά τους “και τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και καλή επιτυχία με τις νέες τους ομάδες. Εις το επανιδείν!!”