Γ’ Εθνική: “Π.Σ.Η Σπάρτη” έγινε η ΑΕ Πελλάνας- Αποφασίζει στις 19 ο Απόλλων Ξηροκαμπίου

0
1152

 

Στη συνέντευξη τύπου που έγινε την Δευτέρα, ανακοινώθηκε η νέα ονομασία της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου η οποία είναι “Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δήμου Σπάρτης”, με διακριτικό τίτλο “Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Η Σπάρτη”.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής ΝΔ στη Λακωνία Νεοκλής Κρητικός, ο εκπρόσωπος του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Σταύρου Αραχωβίτη, ο δήμαρχος Σπαρτιατών Βαγγέλης Βαλιώτης καθώς και αρκετοί φίλαθλοι.

 

Η Α.Ε. Σπάρτη δεν δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2019-20, στην οποία υποβιβάστηκε μετά την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Football League την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Το κενό της Α.Ε. Σπάρτης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει την δυνατότητα να καλύψει η ομάδα που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Α’ τοπικής κατηγορίας Λακωνίας την αγωνιστική περίοδο 2018-19, ο Απόλλων Ξηροκαμπίου.
Αν ο Απόλλων Ξηροκαμπίου δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τότε η δυνατότητα θα δοθεί στην ομάδα που τερμάτισε στην τρίτη θέση της Α’ τοπικής κατηγορίας Λακωνίας, στον Αμυκλιακό.
Αν μια εκ των δύο ομάδων, ο Απόλλων Ξηροκαμπίου ή ο Αμυκλιακός, δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τότε αυτό θα σημαίνει ότι η Λακωνία θα διαθέτει τέσσερις ομάδες στον ίδιο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Αποφασίζει ο Απόλλων Ξηροκαμπίου

Με ανακοίνωσή του ο Απόλλων Ξηροκαμπίου ενημερώνει για τα επόμενα βήματά του, δηλαδή για το αν θα δεχθεί ή όχι την θέση, μέσω Γ.Σ. που θα γίνει την Δευτέρα 19 Αυγούστου.
Η ανακοίνωση:
θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του ποδοσφαιρικού σωματείου μας, τα μέλη μας καθώς και όλους τους συγχωριανούς μας, ότι λάβαμε επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΣ Λακωνίας για την συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας. Το γεγονός αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς οι αγώνες και οι θυσίες τόσων ετών δικαιώνονται.Είναι πάρα πολύ τιμητικό γα το σύλλογο μας να φτάνει σ’ αυτό το επίπεδο και να του δίνεται αυτή η δυνατότητα.

Επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι οι οικονομικές απαιτήσεις για να γίνει αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλες, καλούμε έκτακτη ανοικτή Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 19 Αυγούστου και ωρα 8.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ξηροκαμπίου, προκειμένου να συζητηθεί η πιθανότητα συμμετοχής της ομάδας στην Γ εθνική κατηγορία. Η ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τις 23 Αυγούστου.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε ότι ο σχεδιασμός της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α κατηγορία Λακωνίας συνεχίζεται κανονικά. Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 6 μ.μ. , όπου θα πραγματοποιηθεί αγιασμός και το καθιερωμένο προπονητικό διτερμα.

Εκ του Δ.Σ.”