Γ’ Εθνική: Έτοιμο σχήμα να διεκδικήσει την διοίκηση στον Παναργειακό

0
1622

Για τις 19 του μηνός έχει ορισθεί η Γενική Συνέλευση του Παναργειακού, όπου θα γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε και αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Αν δεν υπάρξει απαρτία, τότε η Γ.Σ. θα επαναληφθεί στις 26 (!) του μήνα.

 

Όμως, να θυμίσουμε πως στις 25 του μήνα, υπάρχει επίσημη έναρξη της νέας περιόδου με αγώνα κυπέλλου, εκτός έδρας με τον ΑΟ Υπάτου. Το ερώτημα φυσικά που τίθεται είναι εύλογο: Ο πρόεδρος Αντώνης Λυμπέρης- ο οποίος έχει παραιτηθεί, αλλά μόνο προφορικά-, γιατί όρισε τόσο μακρινή ημερομηνία, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να μην υπάρχει ομάδα, άρα να μην μπορεί να κατέβει στο κύπελλο και να τιμωρηθεί;

Όλες οι ελπίδες λοιπόν, στο να εμφανισθεί ομάδα στο κύπελλο είναι στις 19 να προκύψει διοίκηση.
Και από την στιγμή που επισήμως δεν υπάρχει παραίτηση προέδρου και γενικά της διοίκησης, κανείς δεν γνωρίζει την εξέλιξη. Υπάρχει το ενδεχόμενο- απίθανο έστω- να εμφανισθεί ο Α.Λυμπέρης με δικό του σχήμα και να ζητήσει να συνεχίσει. Αυτό που ξέρουμε όμως μέχρι τώρα, είναι οτι δεν συνεχίζει. Οπότε σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται;

Μπροστά σε αυτό το σοβαρό ενδεχόμενο η ομάδα να βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις, υπάρχουν παρασκηνιακές κινήσεις. Έχει βρεθεί ο άνθρωπος που ουσιαστικά θα σηκώσει το οικονομικό βάρος, όπως και κάποιοι χορηγοί να στηρίξουν το εγχείρημα.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οργάνωση έχει προχωρήσει σημαντικά, έχει βρεθεί το διοικητικό σχήμα, έχουν υπάρξει συμφωνίες με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Επίσης, αυτές τις ημέρες ίσως και μέχρι την Πέμπτη να έχει κλείσει και ο προπονητής, ο οποίος θα πλαισιωθεί από γυμναστή και βοηθό από το Άργος.

Όλα αυτά, όπως προαναφέραμε, γίνονται για την περίπτωση που στην Γ.Σ. δεν εμφανισθεί άλλο διοικητικό σχήμα. Αν δεν υπάρξει, τότε το συγκεκριμένο σχήμα θα ζητήσει την έγκριση της Γ.Σ. και την επομένη θα παρουσιάσει στο γήπεδο προπονητή και ποδοσφαιριστές, ώστε να γίνουν δυο-τρεις προπονήσεις και η ομάδα να παρουσιασθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου στο κύπελλο. Άλλωστε, το τελευταίο που ενδιαφέρει αυτή την στιγμή τον Παναργειακό είναι το κύπελλο….