Α1 Αργολίδας: Στις 18 ξεκινάει ο ανανεωμένος Αριστείωνας Λυγουριού

0
836

Στις 18 του μήνα, έχει ορισθεί η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας χρονιάς στον Αριστείωνα Λυγουριού, όπου όπως όλα δείχνουν θα είναι μια εντελώς διαφορετική απο τις προηγούμενες.

 

Κι αυτό επειδή η νέα διοίκηση αποφάσισε να κάνει στροφή σε όλα τα επίπεδα. Αυτό βέβαια, έχει αιτία και την αποχώρηση του έως τώρα κι επι σειρά ετών χρηματοδότη, Βαγ.Κόλλια, όταν είδε οτι δεν είχε βοήθεια.

Η διοίκηση λοιπόν, υπο την πρόεδρο Σοφία Γαλάνη-Καλογεροπούλου, αποφάσισε να προσλάβει τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Νίκο Σαρρή, για την θέση του προπονητή.

Απο κει και πέρα, το ρόστερ θα απαρτίζεται απο όλους τους ντόπιους που είναι διαθέσιμοι. Απο πέρυσι υπάρχουν οι Μπαβέλλας, Γαλάνης, Οψιμούλης, Μπέκας, τα δύο αδέλφια Κόλλια, τα δύο αδέλφια Ρέκκα, Γαβριηλίδης, Μέντης, Λιακόπουλος, Ρούμπος, Τσιάλαφος, συν κάποιους που θα προωθηθούν απο την ακαδημία.
Επόμενος στόχος να βρεθούν τρείς-τέσσερις έμπειροι ποδοσφαιριστές εκτός περιοχής, οι οποίοι θα κάνουν την διαφορά και θα βοηθήσουν τους υπολοίπους. Σίγουρα ο ένας θα είναι τερματοφύλακας που θα αποτελέσει το δίδυμο με τον Μπαβέλλα.

Οπως σημειώνει ο νέος προπονητής της ομάδας Ν.Σαρρής (στην πρώτη του παρουσία σε πάγκο), αποφασίσθηκε να αλλάξει το έως τώρα μοντέλο που στηριζόταν σε 8-9 ξένους και ελάχιστους ντόπιους, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο όλα να ξεκίναγαν απο την αρχή.