Α1 Αργολίδας: Παρουσίασε τους Δ.Κούση και Αργ.Τζιέρη η Κορωνίδα Κοιλάδας

0
780

Η οργάνωση της Κορωνίδας Κοιλάδας προχωρά σε πολλά επίπεδα, παράλληλα με την δημιουργία ενός ρόστερ ικανού να φέρει την ομάδα πρωταθλήτρια κατά την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

 

Ετσι, λοιπόν, στο πλάι του Θανάση Τσιρόπουλου, τοποθέτησε τον Δημήτρη Κούση, ο οποίος θα αναλάβει την αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής της Κορωνίδας.

Η σχετική ανακοίνωση της συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές:
Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Δημήτρη Κούση.
Ο 38χρονος προπονητής συνεργαζόταν εως πέρυσι με τον Ατρόμητο Κρανιδίου.
Στην Κορωνίδα αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στο πλάι του Θανάση Τσιρόπουλου , καθώς και θέση προπονητή στην ακαδημία της ομάδας μας , με σκοπό την ριζική ανανέωση και αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής.
Να θυμίσουμε επίσης πως έχει αγωνιστεί και ως ποδοσφαιριστής γι αρκετές σεζόν με τα χρώματα της Κοιλάδας.
Καλωσορίζουμε λοιπόν ξανά το Δημήτρη στην οικογένεια της Κορωνίδας και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Μια ημέρα νωρίτερα, ανακοινώθηκε και επισήμως η απόκτηση του Αργύρη Τζιέρη απο την Ένωση Ερμιονίδας.
Αναφέρει η ανακοίνωση:
O Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει την έναρξη της σηνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Τζιέρη για τη νέα σεζόν ’19 – ’20.
Ο Αργύρης ήταν μέχρι πρότινος βασικό στελεχος και αρχηγός της Ένωσης Ερμιονίδας , με μεγάλη εμπειρία στην Γ Εθνική κατηγορία.
Τον καλωσορίζουμε στην Κοιλάδα και του ευχόμαστε να έχει μια καλή σεζόν με υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.”