Α1 Αργολίδας: Υστατη προσπάθεια να βρεθεί διοίκηση στις Σπέτσες

0
504

 

Μια τελευταία έκκληση απευθύνεται από την απελθούσα διοίκηση της Μπουμπουλίνας Σπετσών και προσωπικά από τον πρώην πρόεδρο Νίκο Έλληνα, ώστε να βρεθούν τα άτομα που θα αναλάβουν την διοίκηση και να κατεβάσουν την ομάδα στο προσεχές  πρωτάθλημα.

 

Να θυμίσουμε πως είχαν προηγηθεί δύο προσπάθειες να βρεθεί διοίκηση μέσω Γ.Σ., αλλά δεν προέκυψε κανένα ενδιαφέρον.

Η ανακοίνωση-δραματική έκκληση της απελθούσας διοίκησης
Το Διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η Μπουμπουλινα μας συνεχίζεται. Δυστυχώς έως και σήμερα κανένα ενδιαφέρον δεν προέκυψε ώστε να βρεθούν άτομα που θα αναλάβουν τις τύχες του συλλόγου και να μην πέσει στη δίνη της ανυποληψίας.
Κάνουμε έκκληση για ενεργή συμμετοχή, προς όλους τους φιλάθλους, φίλους, παλιούς αθλητές, διατελέσαντες παράγοντες στο παρελθόν και πρόσφατα, γονείς που συμμετέχουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας μας και να δείξουν το ανάλογο ενδιαφέρον ώστε η Μπουμπουλίνα να συνεχίσει να υπάρχει.
Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα.
Επ’ ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Μουσείο Μπουμπουλίνας για την ευγενική χειρονομία να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα απο τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που φέτος διοργανώνει, και τα οποία θα κατατεθούν στο τέλος των εκδηλώσεων στο λογαριασμό της ομάδας μας.
Τα όποια σενάρια που διαδίδονται είναι ψευδή και ανυπόστατα.
Ο απερχόμενος πρόεδρος Νικος Έλληνα, έχει καλύψει ο ίδιος τις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας, ώστε αυτή να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α κατηγορίας και το κύπελλο Αργολίδας.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ημερομηνία έκτακτης Γ.Σ. , στο πλαίσιο μιας ύστατης προσπάθειας για την σωτηρία της Μπουμπουλίνας μας”.

Να σημειωθεί εδώ ότι το ζήτημα δεν είναι οικονομικό αφου μπορούν να βρεθούν χρήματα για μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα με ντόπια παιδιά, αλλά φυσικής παρουσίας. Ο κόσμος λόγω της ιδιομορφίας του νησιού, δεν διαθέτει χρόνο για να συνοδεύσει τις αποστολές ή να βρίσκεται κάθε μέρα στις προπονήσεις, οι συγκεκριμένοι δυο-τρείς που ασχολούνται τα τελευταία χρόνια κουράσθηκαν και αποχωρούν.

Γίνεται γνωστό επίσης, ότι τις προηγούμενες ημέρες, επειδή και ο Πορτοχελιακός αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα, ο Γιάννης Λούμης πρότεινε να γίνει συγχώνευση των δύο ομάδων. Κάτι όμως που κρίνεται ανέφικτο βασικά λόγω της θάλασσας που χωρίζει τις δύο περιοχές και της ανάγκης συνεχών μετακινήσεων.

Πάντως, στην ομάδα της Μπουμπουλίνας υπάρχει ικανός αριθμός ντόπιων παικτών και άλλωστε η προετοιμασία δεν ξεκινούσε σχεδόν ποτέ πριν τις 20 Αυγούστου, λόγω τουριστικής περιόδου- οπότε υπάρχει χρονικό περιθώριο αρκεί από δω και περα οι κινήσεις να γίνουν γρήγορα.