Α1 Αργολίδας: Ξεκίνησε η Κορωνίδα Κοιλάδας- Παίρνει και τον Αργύρη Τζιέρη

0
763

 

Με αρκετά νέα πρόσωπα ξεκίνησε η προετοιμασία της Κορωνίδας Κοιλάδας, με τον καθιερωμένο αγιασμό. Το παρών έδωσε σχεδόν όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου με επικεφαλής τον πρόεδρο Δημήτρη Τσιρτσίκο.

 

Μετά από μία σύντομη ομιλία του προπονητή, Θανάση Τσιρόπουλου, καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος Δημ.Τσιρτσίκος και ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Ηλιού οι οποίοι εξήγησαν τι θέλουν από αυτούς και τους ευχήθηκαν καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς.

Από την πρώτη προπόνηση έλειψαν ο Κώστας Μπάζος (υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην Ρόδο και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα σήμερα Τετάρτη, ο αρχηγός της Παναγ.Μέγας και ο Λάμπρου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Μέχρι στιγμής έχουμε την προσθήκη επτά ποδοσφαιριστών στο ρόστερ (Αλευράς, Σελλής, Σαμαράς, Καρανάσιος, Μπιτζής, Ελένης, Καμπιώτης), αφου στόχος είναι ξεκάθαρα η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά παίζοντας παράλληλα όμορφο ποδόσφαιρο προσελκύοντας τους φιλάθλους.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα ανανέωσε την συνεργασία του με τους «κυανόλευκους» και ο 27χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός Γιάννης Γιαννακόπουλος ο οποίος είναι «γέννημα –θρέμμα» της ομάδας.

Πάντως, οι κινήσεις ενίσχυσης δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς είναι ζήτημα χρόνου να αποκτηθεί και ο κεντρικός αμυντικός Αργύρης Τζιέρης απο την Ένωση Ερμιονίδας.