Γ’ Εθνική: Ορίσθηκε για τις 19 Αυγούστου η Γ.Σ. του Παναργειακού

0
451

 

Ορίσθηκε για τις 19 Αυγούστου η Γενική Συνέλευση του Παναργειακού με θέμα την εκλογή νέας διοίκησης, αφου προηγουμένως γίνει ο οικονομικός απολογισμός και παρουσιασθεί η έκθεση πεπραγμένων.

 

Βεβαίως, οι προθεσμίες τρέχουν αλλά όσο κι αν είναι τυπικό το ζήτημα, πρέπει να γίνει με αυτό τον τρόπο.

Παράλληλα, οι εξελίξεις τρέχουν, αφου σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει βρεθεί η διάδοχη κατάσταση, δηλαδή ο άνθρωπος που θα βγει μπροστά και θα έχει και την συμπαράσταση του Δήμου μέσω χορηγιών- όπως έγινε και πέρυσι. Ολα αυτά , μένει να τα δούμε να υλοποιούνται, πάντως.

Να θυμίσουμε οτι στις 25 Αυγούστου υπάρχει αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος και αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Οπότε έχει ενδιαφέρον να δούμε τη δρομολόγηση των εξελίξεων.

Ενδιαφέρον έχει επίσης οτι την κήρυξη Γ.Σ. υπογράφουν ο πρόεδρος Αντώνης Λυμπέρης και ο γραμματέας Γιάννης Λυμπέρης, οι οποίοι έχουν μεν παραιτηθεί αλλά όχι επισήμως και επειδή έστω και τυπικά εως την ημερομηνία της Γ.Σ. πρέπει να υπάρχει διοίκηση.

 

Η ανακοίνωση της Γ.Σ.:

Κύριοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου “ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ Α.Π.Ο” σε εφαρμογή του άρθρου 6 του ισχύοντος καταστατικού του Συλλόγου,

Σ υ γ κ α λ ε ί

σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη που θα πραγματοποιηθεί, την Δευτέρα 19/8/2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργους-Μυκηνών και ώρα ενάρξεως την 20.00 μ.μ.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω.

 Παρουσίαση έκθεσης πεπραγμένων 2018-2019 (Αγωνιστική Περίοδος).
 Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού 2018-2019.
 Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την Αγωνιστική Περίοδο 2018-2019.
 Συζήτηση εκπροσώπων για τα πεπραγμένα και τον οικονομικό απολογισμό.
 Ψηφοφορία για την έγκριση του Οικονομικού Απολογισμού Αγωνιστικής Περιόδου 2018-2019 και αντίστοιχη απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου.
 Αρχαιρεσίες Ανάδειξης νέου Δ.Σ

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 26/8/2019, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 20:00 μ.μ.

Για το ΔΣ του σωματείου

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Λυμπέρης Αντώνιος Λυμπέρης Ιωάννης