Α1 Αργολίδας: Ενισχυμένος και έτοιμος για πρωταθλητισμό ο Τροιζηνιακός

0
1645

 

Μετά απο αρκετά χρόνια …χαμηλών πτήσεων, ο Τροιζηνιακός αποφάσισε να επιδιώξει κάτι περισσότερο απο μια καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 Αργολίδας.

 

Η νέα διοίκηση, είναι ισχυρή, καθώς συμμετέχουν όλοι οι πρώην πρόεδροι της ομάδας (Σαμπάνης, Αναγνωστόπουλος, Κρηπωτός, Μούγιος). Πρόεδρος είναι ο Τάσος Μούγιος και την καθημερινότητα θα “τρέξουν” μαζί του οι πρώην ποδοσφαιριστές του Τροιζηνιακού Αλέξης Μαλλιαρός και Χρήστος Χριστοδούλου.

Εχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα προχωρούν παράλληλα με την ανδρική ομάδα, οι ακαδημίες, το γυναικείο και τα τμήματα βόλεϊ και μπάσκετ.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν αρκετές προσθήκες, που ουσιαστικά είναι επιστροφές παιδιών που ξεκίνησαν απο τον Γαλατά. Αρχικά πρόκειται για τον τερματοφύλακα Π.Καλυβόπουλο (ήταν στον Φοίνικα) και τον μέσο Γιάννη Καλυβόπουλο (ήταν στον Πόρο), τον μέσο Πάνο Δρούγκα (απο τον Φοίνικα), τον μεσοεπιθετικό Βασιλέρη (απο την Ένωση Ερμιονίδας), τον επιθετικό Χρυσόστομο Σταύρου (απο την Νέα Ιωνία), τον πλάγιο μπακ Δημ.Λάμπρου (απο τον Μακεδονικό-προερχόμενο απο τα Μέθανα) και τέλος τον 35χρονο στόπερ και αμυντικό χαφ Παναγ.Μπουρίκα (απο τον Ατρόμητο Πειραιά).
Επίσης, υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι πολύ κοντά στο να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας.
Τέλος, θα προωθηθούν απο την ακαδημία και 5-6 παιδιά.

Να σημειώσουμε πως παρέμειναν στο δυναμικό όλοι οι παίκτες που υπήρχαν πέρυσι: Σταματέλος, Δελαπόρτας, Σούχλας, Κατσέλη, Κορδαλής κ.α. Εκκρεμότητες υπάρχουν με τους εξελίξιμους Μικρό και τον Σουμπάμ, που ενδέχεται να πάνε σε ομάδες εθνικών κατηγοριών.

Κι επειδή λόγω της τουριστικής περιόδου, υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις των αθλητών του, ο Νίκος Φάσσιας έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει προετοιμασία αύριο Τετάρτη 7 Αυγούστου με ενα γκρούπ και απο τις 12 του μήνα θα ξεκινήσει επίσημα η προετοιμασία.

Εν τω μεταξύ έχουν κλείσει ήδη τρία φιλικά: με Πόρο, Φοίνικα και Ποσειδώνα Διδύμων, αλλά μένει να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες.