Γ’ Εθνική: Κατεβαίνει ο πρωταθλητής Λακωνίας Πανγυθεατικός

0
554

 

Με ανακοίνωσή του, ο σύλλογος της Λακωνίας έκανε γνωστό πως θα συμμετάσχει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής(!), μια απόφαση που πάρθηκε χθές το μεσημέρι, σε συνάντηση που είχε συγκαλέσει ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης. Επίσης, έγινε γνωστό το νέο ΔΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ύστερα από την έκτακτη πρόσκληση του Δημάρχου Ανατολίκης Μάνης Πέτρου Ανδρεάκου για το μέλλον της ομάδας του Πανγυθεατικού και την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, σας ενημερώνουμε πως η ομάδας μας θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα και σας ανακοινώνουμε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος : Αγγελόπουλος Μάκης 
Αντιπρόεδρος Ά: Αγγάνης Γεώργιος 
Αντιπρόεδρος Β´: Κακοκέφαλος Γιάννης 
Γενικός Γραμματέας: Κουβαράκης Νίκος 
Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Κολοκοτρώνη Κατερίνα 
Ταμίας Ά : Καλαμπαλίκης Ορέστης 
Ταμίας Β´ : Γιαννάρος Νίκος 
Γενικός Αρχηγός: Τζαννής Δημήτρης 
Γενικός Έφορος: Κολοκοτρώνης Παναγιώτης 
Υπεύθυνος Τύπου: Αναγνωστάκος Γρηγόρης 
Μέλη: Πουλικάκος Λεωνίδας 
Πολίτης Θεόδωρος

Σας ευχαριστούμε όλους !! Συνεχίζουμε όλοι μαζί για την πόλη μας!»

Στις 2 του μήνα όμως, είχε βγεί άλλη ανακοίνωση η οποία ενημέρωνε πως η ομάδα δεν κατεβαίνει επειδή δεν βρήκε την ανάλογη στήριξη! Αναφερόταν σε εκείνη την ανακοίνωση-ενημέρωση:

Ανακοινώνουμε στον φίλαθλο κόσμο του Γυθείου και όχι μόνο, ότι ο Πανγυθεατικός ΓΣ δε θα συμμετάσχει στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Εδώ και χρόνια, παράγοντες και φίλαθλοι του Γυθείου επιθυμούσαν διακαώς η πόλη μας να εκπροσωπείται στις ανώτερες εθνικές κατηγορίες. Για τον σκοπό αυτό δαπανήθηκαν χρόνος, κόπος και ιλλιγιώδη ποσά, ενώ φτάσαμε μέχρι και σε σημείο να διχαστούμε ακόμα μια φορά.(καλοκαίρι 2017) Εν τέλει ο σκοπός επετεύχθη, φανήκαμε όμως κατώτεροιτων περιστάσεων και δεν καταφέραμε να οδηγήσουμε την ομάδα σε υψηλότερα επίπεδα.
Εδώ και μήνες, 5 άτομα παλεύουμε να καταφέρει να συμμετάσχει ο Σύλλογος στην ανώτερη κατηγορία. Χορτάσαμε όμως απο λόγια,υποσχέσεις και κριτική. Καμιά ουσιαστική βοήθεια από πουθενά. Οι 5 που απέμειναν να προσπαθούν, δυστυχώς δεν αρκούν για να καταφέρει η ομάδα να συμμετάσχει αξιοπρεπώς σε μια κατηγορία με ομολογουμένως υψηλότατες οικονομικές απαιτήσεις.
Το μέλλον του ποδοσφαιρικού Γυθείου προβλέπεται δυσοίωνο. Υπάρχει κίνδυνος ο Πανγυθεατικός να μην καταφέρει να συμμετάσχει ούτε στην Α’ Κατηγορία Λακωνίας.
Αγαπητοί ποδοσφαιρόφιλοι Γυθειάτες, σηκωθείτε από τα καφενεία, αφήστε την κριτική και ελάτε να βοηθήσετε τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της πόλης μας. Μην φοβάστε δε θα ξοδέψετε πολλά λεφτα, μόνο λίγο από τον χρόνο σας. Το Πρωτοδικείο πλησιάζει και για τις δυο ομάδες μας!
Υγ. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα παιδιά του περσινού μας ρόστερ (προπονητές-παίκτες) για όσα μας προσέφεραν. Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι μας περίμεναν ως την τελευταία στιγμή, ελπίζοντας να βρεθεί λύση και να συνεχίσουν να φορούν τα χρώματά μας!
Υγ1. Δευτέρα, 5 Αυγούστου είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ελπίζουμε μέχρι τελευταία στιγμή να γίνει το θαύμα.
Υγ2 Καλή επιτυχία στις ομάδες της Λακωνίας, που θα συμμετάσχουν στη Γ’ Εθνική.
Υγ3. Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας, που πέρσι μας στήριξαν και μας βοήθησαν να καταφέρουμε να στεφθούμε αήττητοι πρωταθλητές.

Οι 5 που απέμειναν!”