Γ’ Εθνική: Εκτός ο Ξενοφών Κρεστένων- Δύσκολα ο Πανηλειακός

0
696

 

Και ενώ σήμερα Δευτέρα 5/8 είναι η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική, περίπλοκη είναι η κατάσταση στον νομό Ηλείας, όπου ο πρωταθήτής Ξενοφών Κρεστένων δεν θα κατέβει.

Με μια τελική απόφαση που πάρθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (4/8) ο Ξενοφών Κρεστένων έκανε πίσω κι αποφάσισε να μην κατέβει στο προσεχές πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.
Αποδείχθηκε πως οι δυσκολίες γίνονταν όλο και μεγαλύτερες με την πάροδο του χρόνου.

Ήδη, η ΕΠΣ Ηλείας επικοινώνησε με τον τριταθλητή Ολυμπιακό Ζαχάρως, ο οποίος παίρνει σειρά λόγω της διάλυσης του δευτεραθλητή Ενιπέα Λατζοίου. Κατά τις ως τώρα πληροφορίες η ομάδα της Ζαχάρως εμφανίζεται θετική για να πάρει θέση Γ’ Εθνικής, με την οριστική εξέλιξη να γίνεται γνωστή πιθανόν κι εντός της Δευτέρας (οι τριταθλητές, βάση της Προκήρυξης έχουν προθεσμία ως και την Παρασκευή).

 

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

To βράδυ της Πέμπτης 1/8 πάρθηκε απόφαση να δηλωθεί η ομάδα του Πανηλειακού, μετά απο ευρεία σύσκεψη που έγινε στον Πύργο, αλλά πριν περάσουν λίγες ώρες το ιστορικό σωματείο έμεινε ξανά στον αέρα.

Το ίδιο βράδυ έγινε γνωστό ότι άλλοι δυο από τους ελάχιστους ντόπιους παίκτες που παρέμεναν, οι αδελφοί Παναγιώτης και Δημήτρης Τσίγκριλας, μεταγράφηκαν στη Δόξα Ν. Μανωλάδας. Την επόμενη μέρα, ο επίσης ντόπιος γκολκήπερ Γιάννης Καπετανάκης μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Ζαχάρως!

Έτσι ο Πανηλειακός δεν έχει καθόλου παίκτες, αφού η απερχόμενη διοίκηση ελευθέρωσε ακόμα και τους νεαρους ντόπιους που προέρχονταν από την Ακαδημία. Επίσης το βράδυ της Παρασκευής, ο Αντώνης Κανελλόπουλος ο οποίος αρχικά προοριζόταν να αναλάβει θέση προέδρου στο προσωρινό διοικητικό σχήμα, τελικά δήλωσε πως δεν αναλαμβάνει.