Α2 Αργολίδας: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον Κεραυνό Ιρίων

0
418

 

Τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει η οργάνωση της ομάδας του Κεραυνού Ιρίων, για την νέα περίοδο, έτσι ώστε να παραμείνει ισχυρή και πρωταγωνίστρια.

 

Στα θετικά η παραμονή μεγάλου αριθμού ποδοσφαιριστών από το περσινό ρόστερ, η επιστροφή κάποιων που για διάφορους λόγους είχαν σταματήσει, όπως και η συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποκτηθούν με  μετεγγραφή (σε λίγες μέρες θα υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις).

Να σημειωθεί δε, πως βγήκε σε κυκλοφορία η λαχειοφόρος που αποτελεί και το βασικό έσοδο του καλοκαιριού, μιας και το πανηγύρι αναβλήθηκε.

Πάνω, στο τελευταίο υπήρξε και επίσημη ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου πριν μερικές μέρες, όπου εξηγούνταν οι λόγοι αυτής της αναβολής της εκδήλωσης. Αναφέρει το Δ.Σ. στην ανακοίνωσή του:

Εκ του Δ. Σ  Α. Π. Ο ΚΕΥΡΑΝΟΣ ΙΡΙΩΝ.
Ύστερα από συνεδρίαση του  Δ Σ της ομάδας μας ΚΕΡΑΥΝΟΣ, αποφασίστηκε η ματαίωση του πανυγηριού της 14ης Αυγούστου, καθώς παρατηρήθηκε τάση διχασμού μεταξύ των φίλων της ομάδας. Επειδή η φιλοσοφία ενος αθλητικού σωματείου όπως ο Κεραυνός είναι να ενώνει και όχι να διχάζει, αποφασίσαμε να μείνουμε πιστοί στις αρχές μας, στην αξιοπρέπεια μας και στο ήθος μας και να μην ενδώσουμε στις σκόπιμες προκλήσεις. Γι’ αυτό και αναβάλουμε το πανηγύρι μας.

Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο και από την ορχήστρα και ιδιαίτερα στα δικά μας παιδιά Μαρέλλη Μάριο και Ανδριανό Δρούζα και συνεχίζουμε την προσπάθεια της υποστήριξης της ομάδας, έτσι ώστε να φανούμε αντάξιοι στις αγωνιστικές προκλήσεις και υποχρεώσεις”.