Γ’ Εθνική: Αγωνία των οργανωμένων για το μέλλον του Παναργειακού

0
398

Οι τελευταίες εξελίξεις στον Παναργειακό και η αβεβαιότητα που διαχέεται για το μέλλον του, προκάλεσε χθές την παρέμβαση των οργανωμένων φίλων της ομάδας, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους εκφράζουν την αγωνία τους και ζητούν να συγκληθεί άμεσα Γ.Σ. όπου θα ειπωθεί το τι συμβαινει, αλλά και να δοθεί λύση καθώς οι προθεσμίες πιέζουν για την δήλωση συμμετοχής και τον αγώνα κυπέλλου στις 25 Αυγούστου.  

 

Η ανακοίνωση:
Η Λέσχη Φίλαθλων του Παναργειακού και το φίλαθλο κοινό με γνώμονα πάντοτε το καλό της ομάδας και με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που αναρτήθηκαν στα Μ.Μ.Ε. εκφράζουν την αγωνία τους για το μέλλον του μεγάλου Παναργειακού μας,του οποίου το όνομα διασύρεται τις τελευταίες ημέρες.
Θέτουν δε τα εξής ερωτήματα προσμένωντας τις ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ…
1)Η ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο ως την Δευτέρα που λήγει η προθεσμία;
2)Θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το τι γίνεται στα διοικητικά της ομάδας;
3) Για πιο λόγο υπήρξε τόση καθυστέρηση στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και στο ξεκίνημα αυτής την εγκατέλειψαν;(σύμφωνα με τα μέσα)
4)Δεν έπρεπε ήδη να είχε κηρυχθεί γενική συνέλευση προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού για το παρελθόν το παρόν και το μέλλον της ομάδας;
5) Για πιο λόγο αφήσατε να διασύρεται το όνομα του ιστορικού ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΌΥ ΜΑΣ πανελληνίως… και δεν φροντίσετε πρωτίστως να πάρει ο καθένας τις αποφάσεις του;
Αναμένουμε άμεση ενημέρωση και εξελίξεις…
ΥΓ: Όσο υπάρχει ο λαός του Παναργειακού και κάποιοι “επιφανείς φίλαθλοι” που τον αγαπούν Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΎΕΤΑΙ!!!
<<ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!>>