Α1 Αργολίδας: Μεγάλη κίνηση ο Ερμής Κιβερίου με την επιστροφή του Μαρίνη

0
1001

Την πιο σημαντική κίνηση του καλοκαιριού έκανε η διοίκηση του Ερμή Κιβερίου, η οποία προχώρησε σε συμφωνία με ένα δικό της παιδί, τον Ρέμο Μαρίνη, που έμεινε ελεύθερος από τον Παναργειακό.

 

Η διοίκηση λοιπόν, έκανε το …καθήκον της και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψει ο Ρέμος στο «σπιτι» του.

Αλλά ήταν και επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει, βλέποντας το πολύ καλο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, την οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και το υπόλοιπο υλικό που είναι πολύ ποιοτικό και δημιουργεί προσδοκίες για μια πολύ καλή χρόνια, όπως άλλωστε ήταν και η περσινή.

Ετσι, ο Ερμής, που κατά βάση κράτησε όλους σχεδόν τους περσινούς παίκτες, με την προσθήκη του Μαρίνη, μπαίνει κι αυτός πιο δυνατά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Να σημειώσουμε πως η πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς είναι το απόγευμα της Κυριακής (6μμ), στο γήπεδο.

Επίσης, κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες μέλους Ερμή Κιβερίου και κάρτες διαρκείας για τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της σεζόν 2019-20!!!

“Ευχαριστούμε το κατάστημα επίπλου Artline Furniture SA 1χλμ Άργους – Ναυπλίου για τη χορηγία των καρτών του τμήματος μπάσκετ.
Διαθέσιμες από τα μέλη του συμβουλίου μας – ‘Ολοι μαζί στηρίζουμε την αγαπημένη μας ομάδα!!!”, τονίζεται στην ανακοίνωση της ομάδας.