Γ’ Εθνική: Χωρίς διοίκηση ο Παναργειακός λίγες μέρες πριν την δήλωση συμμετοχής

0
1314

 

Χωρίς διοίκηση έμεινε ο Παναργειακός , μετά την παραίτηση του προέδρου της ομάδας, Αντώνη Λυμπέρη.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώην πλέον πρόεδρος της ομάδας, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Δημαρχείο χθές και ανακοίνωσε την απόφασή του, που ήταν να αποχωρήσει.

Μια απόφαση που –κατά τις πληρφορίες πάντα- αιφνιδίασε τον δήμαρχο, ο οποίος απο πέρυσι συνέβαλε στην συγκρότηση διοίκησης εξασφαλίζοντας κάποια χρήματα απο χορηγούς και τοποθετώντας εκπρόσωπούς του στο δ.σ.

Η αλήθεια είναι οτι η αποτυχημένη προσπάθεια να ανέβει κατηγορία ο Παναργειακός, άφησε πολλά τραύματα, όπως και μετέπειτα οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Ήταν πλέον ψυχρό το κλίμα των σχέσεων ανάμεσα στον πρόεδρο της ομάδας και τον δήμαρχο. Με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να συσταθεί το νεο διοικητικό συμβούλιο, ο καιρός περνούσε, το τελευταίο διάστημα έγιναν κινήσεις για να συγκροτηθεί το ρόστερ, αλλά απο την στιγμή που δεν είχαν ξεκαθαρίσει ακόμη τα οικονομικά δεδομένα και η συνεισφορά του καθενός, η κατάσταση περιπλεκόταν περισσότερο και όσο έφθανε ο καιρός της έναρξης της προετοιμασίας.

Η πρώτη συγκέντρωση έγινε την Κυριακή, η πρώτη προπόνηση την Δευτέρα με 17 άτομα, αλλά χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την διαμονή των καινούριων, τις προκαταβολές κλπ.

Ως αποτέλεσμα, πρώτα ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Διαμαντής δήλωσε την αποχώρησή του και στην συνέχεια, τηλεφωνικά ο πρόεδρος Αντώνης Λυμπέρης ανακοίνωσε την παραίτησή του.

Απο την πλευρά του, ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, φέρεται απογοητευμένος απο την όλη κατάσταση για άλλη μια φορά στον Παναργειακό, τονίζοντας πως ο ίδιος έκανε ο,τι περνούσε απο το χέρι του να στηρίξει την ομάδα βρίσκοντας χορηγούς, αλλά απο κει και πέρα δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο.

Γ.Σ.

Οπως έχει η κατάσταση αυτή τη στιγμή, η λύση μπορεί να δοθεί μόνο απο Γενική Συνέλευση. Την οποία βέβαια πρέπει να συγκαλέσει το δυνατόν συντομότερα η απελθούσα διοίκηση. Ώστε να δοθούν κάποιες εξηγήσεις και να διερευνηθεί η δυνατότητα να βρεθεί νέα διοίκηση.

Και το ζήτημα είναι πλέον οτι οι προθεσμίες τρέχουν, καθώς την Δευτέρα είναι η τελευταία ημέρα δηλώσεων συμμετοχής στην Γ’ Εθνική (κάτι που μπορεί να γίνει, καθώς δεν είναι πολλά τα λεφτά), αλλά απο κει και πέρα υπάρχει ένας αγώνας κυπέλλου στις 25 Αυγούστου και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κανείς ποδοσφαιριστής στην ομάδα!