Γ’ Εθνική: Ξεκίνησε προετοιμασία η Καλαμάτα

0
507

 

Με αισιοδοξία και στόχο την άνοδο στην Foooball League ξεκίνησε την προετοιμασία της η Καλαμάτα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, παρουσία περίπου 100 φιλάθλων.

 

Το τεχνικό τιμ απαρτίζουν οι Βασίλης Βούζας και Παν.Καραβαντάς (φυσιοθεραπευτής), Δημ.Ξουρής (σκάουτερ), Τάκης Χριστοφιλέας (βοηθός προπονητή), Σωτήρης Λυμπερόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων), Γ.Πολυμενέας (γυμναστής).

Στην πρώτη της ομάδας παρευρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές: Δημ.Τσιγάρος, Μιχ.Ζαχαρόπουλος, Δημ.Κασωτάκης, Γρ.Μάκος, Βαγ.Λαθύρης, Δ.Στάθης, Θαν.Πάντος, Γιάν. Τσιβελεκίδης, Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης, Κ.Τάμπας, Γιάν.Γαλούπης, Μίλος Τζόκιτς, Ορ. Αντεμάι, Λυμπ.Στεργίδης, Βαγ.Αλεξόπουλος, Ελβις Γκελγκέρια, Στεφάν Βουκμίροβιτς, Καλβιρόπουλος, Οικονομέας, Κωνσταντίνος Ψυχογιάννης, Ρουμελιώτης, Σαούτης.

Απέκτησε τον Σέρβο Στέφαν Βουκμίροβιτς

Πριν την προπόνηση ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον επιτελικό μέσο Σέρβο Στεφάν Βουκμίροβιτς (28 ετών, 1.76 ύψος) ο οποίος αγωνίστηκε με την ΑΕ Καραϊσκάκης (είχε 17 συμμετοχές).

Την αμέσως προηγούμενη σεζόν είχε παίξει στην Τούζλα (32 συμμετοχές, 2), τη σεζόν 2016-2017 στην Κουαντάν και στην Σλόγκα Σίμιν, τη σεζόν 2015-2016 στην Μπόρατς στον α’ γύρο με 26 συμμετοχές, και στην Σλόμποντα με 11 συμμετοχές.