Α1 Αργολίδας: Δεν κατεβαίνει η Ένωση Λέρνας- Δικαίωμα στον Ατρόμητο Κρανιδίου

0
1627

 

Εναν μόλις χρόνο μετά την πανηγυρική άνοδό της στην Γ’ Εθνική και τη σχετική ευφορία με πανηγυρισμούς, απονομές κλπ, έπεσαν οι τίτλοι τέλους για την Ένωση Λέρνας.

 

Την Παρασκευή έληξε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στα επόμενα πρωταθλήματα της Α1 της Α2 και του Κυπέλλου Αργολίδας. Δήλωσαν όλες οι δικαιούμενες ομάδες συμμετοχή στην Α1 και στην Α2, πλην της Ένωσης Λέρνας. Κι αν και σε ανάλογες περιπτώσεις συνηθίζεται μια ολιγοήμερη παράταση, εδω η απελθούσα διοίκηση της Ένωσης δεν ζήτησε καν κάτι τέτοιο.

Οπως είχε δηλώσει εδω και καιρό ο εκ των ιδρυτών της ομάδας, το 2009, Γιώργος Κλείδωνας δεν θα συνεχίσει, τονίζοντας την απογοήτευσή του απο την αδιαφορία των υπολοίπων κατοίκων των Μύλων να συμμετάσχουν στην διοίκηση.Μάλιστα στην Γενική Συνέλευση που είχε προκηρυχθεί για τις 24 Ιουνίου, δεν πήγε κανείς εκτός των δυο-τριών του απερχόμενου Δ.Σ.

Οπότε η ομάδα, τελεί ήδη σε αναστολή λειτουργίας.

 

Μετά, απο αυτή την εξέλιξη, ο ΕΠΣΑ θα δώσει το δικαίωμα στον Ατρόμητο Κρανιδίου να δηλώσει, αν θέλει, συμμετοχή στην Α1.

Στην περίπτωση που για κάποιους λόγους δεν το δεχθεί ούτε αυτός, σειρά έχει ο Ποσειδώνας Πόρου (βέβαια εδω μιλάμε για μια νεα ομάδα αφου οι δύο ομάδες του Πόρου, ο Ποσειδώνας και ο ΑΟ Πόρου αποφάσισαν να συγχωνευθούν).

 

Οσο για τους παίκτες που αγωνίσθηκαν πέρυσι με την Ένωση Λέρνας:

Οι Λέρμας, Μπακατσέλος, Καϊάφας πήγαν στον Παναργειακό

Οι Κάπλατζης, Τριανταφύλλου πήγαν στον Πανναυπλιακό.

Ο Μούγιος στην Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης

Οι Κρεμύδας και Αντωνόπουλος στον Παναρκαδικό.