Ποδόσφαιρο: Τρείς πρωταθλητές Αργολίδας απέκτησε ο Πανθυρεατικός

0
788

 

Τρείς πρωταθλητές Αργολίδας απέκτησε ο Πανθυρεατικός Άστρους του Χρήστου Πούλου, που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό στο πρωτάθλημα της Αρκαδίας. 

 

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Άστρους ανακοίνωσε τις συμφωνίες με τους πρώην παίκτες του Ναύπλιο 2017:

-Τον Παναγιώτη Κοζιώτη, έμπειρο τερματοφύλακα, με παραστάσεις από την Β’ και Γ’ Εθνική Κατηγορία, αφού έχει αγωνιστεί στον Παναργειακό, το Φωστήρα, τον Ερμή Κιβερίου.

-Τον Βασίλη Δριμούρα, ο οποίος προέρχεται από τον Αργοναύτη Νέας Κίου και έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του Αργολικού πρωταθλήματος όπως Παναργειακό, Παναυπλιακό καθώς και στην ομάδα της Ζακύνθου.

-Τον Μιχάλη Σάκουλη, έμπειρο ποδοσφαιριστή που έχει και αυτός αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του Αργολικού πρωταθλήματος, όπως Πανναυπλιακό, Ασκληπιό και Ερμή Κιβερίου.

“Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τα παιδιά στην ομάδα μας, τους ευχόμαστε υγεία και πολλές αγωνιστικές και προσωπικές επιτυχίες. Τους ευχαριστούμε που επέλεξαν εμάς για να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε και εμείς συνεχίζουμε !”, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της ομάδας.

Να σημειώσουμε πως και τους τρείς ήθελαν πολλές ομάδες της Αργολίδας, αλλά όλοι μαζί αποφάσισαν να μετακινηθούν στην γειτονική Αρκαδία, πειθόμενοι απο τον Χρήστο Πούλο για το πλάνο που καλούνται να υλοποιήσουν μαζί με την διοίκηση.