Α1 Αργολίδας:Παίκτη απο Γ’ Εθνική πήρε ο Αστέρας Δρεπανιακός

0
936

 

Την δεύτερή του μετεγγραφή έκανε ο Αστέρας Δρεπανιακός (μετά τον νεαρό Καλλιάνο απο την Ασίνη). Πρόκειται για τον Δημήτρη Καρδάση.

Ο συγκεκριμένος, είναι μόλις 21 χρονών και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Εχει αγωνιστεί με το Φωκικό στη Γ εθνική, τον Αχαρναϊκό στη Football league (με τον οποίο έχει κατακτήσει ένα κύπελλο) και την Παλαιόχωρα στη Γ εθνική (όπου επίσης έχει κατακτήσει ένα κύπελλο). Τη χρονιά που αγωνιζόταν στον Αχαρναϊκό, τέθηκε αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό σε αγώνα κυπέλλου.

Να θυμίσουμε ότι ανανέωσαν τις προηγούμενες ημέρες και οι Χριστόφορος Γεώργας και Βαγγέλης Χριστόπουλος. Οπότε έμειναν όλοι οι περσινοί παίκτες πλην του Μπούζντρα, που άλλωστε ήταν δανεικός κι επέστρεψε στον Παναργειακό.

Απο κει και μετά, σίγουρα θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση, αφου στόχος είναι τρείς ποδοσφαιριστές ακόμη (απο ένας σε κάθε γραμμή).

Ολα τα παραπάνω συνηγορούν στο ότι η διοίκηση είναι αποφασισμένη να δώσει στον Βασίλη Γεωργακόπουλο το ανάλογο υλικό με το οποίο θα μπορέσει να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός, που είναι φυσικά μια πορεία πρωταθλητισμού.

Οσο για την προετοιμασία ορίσθηκε η Δευτέρα 5 Αυγούστου για την πρώτη συγκέντρωση, όπου και θα δοθεί το πρόγραμμα  των προπονήσεων.