Γ’ Εθνική: Ο Παναρκαδικός βγάζει υγεία, τόνισε ο πρόεδρός του Βασ.Κωστόπουλος

0
570

 

Στα γραφεία της ομάδας έγινε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού, όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούσαν την περσινή σεζόν, αλλά και το αγωνιστικό έτος 2019-20 το οποίο θα βρει την ομάδα ξανά στη Γ’ Εθνική.

 

Ο πρόεδρος, Βασίλης Κωστόπουλος, ξεκαθάρισε πως η ομάδα έχει πεντακάθαρο ΑΦΜ και δεν χρωστάει πουθενά χρήματα, ενώ ακόμα και μια οφειλή που είχε δημιουργηθεί πολλά χρόνια πριν από προηγούμενη Διοίκηση έχει μειωθεί, ρυθμιστεί και εξοφλείται κάθε μήνα.
Επιπλέον, όλοι οι παίκτες είναι πληρωμένοι και συνολικά η ομάδα ολοκλήρωσε τη σεζόν 2018-19 κερδοφόρα ενώ σε καμία περίπτωση δεν ξεκινά την εφετινή χρονιά όπως πέρυσι. Μάλιστα, το μπάτζετ θα είναι ελαφρώς αυξημένο, καθώς με έναν ορθολογικό προγραμματισμό κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που αξίζει να βρίσκεται στη Γ’ Εθνική και το κάνει βγάζοντας υγεία!

Αναφορά έγινε στον Δήμο και την Περιφέρεια που ανταποκρίθηκαν στις συζητήσεις με τον Παναρκαδικό κατά την περσινή σεζόν και οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν να επαναληφθούν και φέτος.

Αναφορικά με την εικόνα στο γήπεδο πέρυσι, ο πρόεδρος του Παναρκαδικού, ευχαρίστησε τον Αντώνη Μαυρέα για την προσφορά του στην ομάδα ενώ εκθείασε τη δουλειά του Θανάση Στάικου που άφησε το στίγμα του στην ομάδα.

Οσoν αφορά τώρα το ρόστερ της νέας χρονιάς, πέρα από τις ανανεώσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές για να ανανεωθεί η συνεργασία και μάλιστα τρείς απο αυτούς βρίσκονται πολύ κοντά στο να υπογράψουν εκ νέου.
Ο στόχος του είναι το ρόστερ να φτάνει τα 22 άτομα κι έτσι αναμένονται άμεσα εξελίξεις που θα αφορούν έμπειρους παίκτες από Γ’ Εθνική αλλά και ταλαντούχους νέους.

Η διοίκηση ευχαρίστησε τους κ.κ. Σαββάκη και Κουμπούνη για την προσφορά τους πέρυσι, ενώ αποκάλυψε πως η συνεργασία μαζί τους δεν θα συνεχιστεί και ως εκ τούτου αναμένονται αλλαγές στο τεχνικό τιμ του Θανάση Στάικου.