Α1 Αργολίδας: Ανανέωσε με 3 η Κορωνίδα Κοιλάδας- Έφυγε ο Γ.Οψιμούλης

0
529

 

Συνεχίζεται η προσπάθεια της διοίκησης της Κορωνίδας Κοιλάδας για συμπλήρωση του ρόστερ της νέας περιόδου και στο πλαίσιο αυτό, προχώρησε σε τρεις ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές της, ενώ απο την άλλη, ανακοίνωσε και μία λύση συνεργασίας.

 

Οι παίκτες που ανανέωσαν είναι οι Μπούκουρης, Φλωρής και Ντάνιελ. Αναλυτικά:

-Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλες δύο ανανεώσεις για την νέα σεζόν. Πρόκειται για το νέο αίμα της Κορωνίδας , προερχόμενο απ τα σπλάχνα της ομάδας.

Μιλάμε για τον 19χρόνο αμυντικό Γιάννη Μπούκουρη και τον 17χρονο αριστεροποδαρο φουλ μπακ Βασίλη Φλωρή. Ο πρώτος επανέρχεται μετά από τον σοβαρό περυσινό τραυματισμό στον χιαστό , ενώ ο δεύτερος μετά από μια περαστική περιπετεια υγείας κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν.

Εμείς τους ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και επιτυχίες με την ομάδας μας για τη νέα σεζόν.

-Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριατη θέση ν’ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σενεγαλέζο αμυντικό (στόπερ) Daniel Abdourahmane.

Ο Ντάνιελ αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του ’18 απ την ομάδα μας και από τότε έχει καταγράψει πολλές και καλές εμφανισεις , όντας και βασικό στέλεχος την περασμένη σεζόν.

Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Η αποχώρηση:

Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Οψιμούλη.

Ο κεντρικός αμυντικός βρέθηκε με την διοίκηση της ομάδας μας και έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους έπειτα από 2 χρόνια.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την διετή προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε προσωπικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο.