Στίβος: Καρκαλάτου και Γεωργαλά στα “Δρόμεια 2019” στη Βάρη

0
257

 

Το διεθνές μίτινγκ “Δρόμεια” θα γίνει αύριο Σάββατο (20/7) στο στάδιο Βάρης “Κώστας Μπαλγατζής” με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

 

Τον αγώνα διοργανώνει ο Α.Ο. Βάρης Δρομέας σε συνεργασία με τον ΟΑΠΠΑ Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και την έγκριση του ΣΕΓΑΣ.
Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει αγωνίσματα ταχύτητας και εμποδίων και φυσικά σκυταλοδρομίας. Θα συμμετάσχουν σπουδαία ονόματα του ελληνικού στίβου όπως ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα ψηλά εμπόδια Κώστας Δουβαλίδης, και οι πρωταθλητές των σπριντ Ραφαέλα Σπανουδάκη, Γιάννης Νυφαντόπουλος και Παναγιώτης Τριβυζάς.

Τους προγραμματισμένους αγώνες του επόμενου διαστήματος ακύρωσε η Μαρία Μπελιμπασάκη, ύστερα από σύσταση του γιατρού του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα. Η “ασημένια” πρωταθλήτρια Ευρώπης ταλαιπωρείται τις δύο τελευταίες εβδομάδες από σοβαρές ενοχλήσεις στο δεξί πόδι κι έχει ήδη ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπείες. Η αθλήτρια, παράλληλα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως υπάρχει φθορά στον αχίλλειο τένοντα. Η 28χρονη ακύρωσε τόσο τη συμμετοχή της στα “Δρόμεια”, τα οποία θα γίνουν αύριο στη Βάρη, όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας.

Η Αργολίδα έχει δύο αθήτριες, της Καρκαλάτου και Γεωργαλά του ΣΔΥ Αργολίδας στα 400 και στα 200μ. γυναικών, αντίστοιχα.

400μ. γυναικών
ΚΑΡΚΑΛΑΤΟΥ ΕΛΠΙΔΑ-ΙΩΑΝΝΑ 1994/ ΣΔΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 53.93

200μ. γυναικών
ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΕΙΡΗΝΗ 1989/ ΣΔΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 25.28

*Για τους φίλους του στίβου που δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο στάδιο, οι διοργανωτές προσφέρουν τον αγώνα σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση #Dromia_2019 #International_Meeting_2019