Γ’ Εθνική: Τέσσερις ακόμη παίκτες στο ρόστερ του Ναύπλιο 2017

0
1159

 

Συνεχίζει τις κινήσεις του το Ναύπλιο 2017, ενισχύοντας το ρόστερ του ενόψει της νέας περιόδου και της παρουσίας του στην Γ’ Εθνική.

 

Επίσημη ανακοίνωση έχουμε μέχρι στιγμής για τον τερματοφύλακα Αθαν.Γκιμούση, που θα είναι δίδυμο με τον Άρη Βλάχο.
Η ανακοίνωση για τον Γκιμούση:
Το Ναύπλιο 2017 ανακοινώνει την απόκτηση του Γκιμούση Αθανάσιου (1994), προερχόμενου από την Ένωση Ερμιονίδας. Θάνο καλωσόρισες στην οικογένειά μας. Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη νέα αγωνιστική χρονιά!

Επίσης, πριν λίγο ανακοινώθηκε και ο μέσος Αντώνης Τριανταφύλλου, προερχόμενος απο τα Μέθανα, ο οποίος έχει αγωνισθεί σε Ένωση Ερμιονίδας, Αριστείνα Λυγουριού και πέρυσι στην Ένωση Λέρνας. Είναι γεννημένος το 1997.

Η ανακοίνωση:  Το Ναύπλιο 2017 καλωσορίζει στην οικογένειά του τον Αντώνη Τριαντάφυλλου! Ο Αντώνης πρόερχεται από την Ένωση Λέρνας.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη νέα αγωνιστική χρονιά!”

Ομως οι εξελίξεις τρέχουν και ήδη , σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι διοικούντες έχουν κλείσει δύο ακόμη ποδοσφαιριστές.
Ο ένας είναι ο 22χρονος επιθετικός Δημήτρης Καλλιμάνης, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και προηγούμενες ομάδες του ήταν ομάδα Β’ Εθνικής της Κύπρου (όπου πέτυχε 8 γκολ), οι Παπαδάτες Αιτωλ/νίας, η Λαύρα Αργυρούπολης και ο Χαραυγιακός.

Ο δεύτερος που φέρεται να έχει κλείσει και αναμένεται να ανακοινωθεί είναι ο 22χρονος Αργείος αμυντικός Θεόδωρος Παναγόπουλος, που τα τελευταία χρόνια λόγω σπουδών αγωνιζόταν σε ομάδες της Αθήνας. Εχει αγωνισθεί στον Αριστέα και στον Ερμή Κιβερίου.