Γ’ Εθνική: Στις 29/7 ξεκινάει ο Παναρκαδικός

0
589

 

Η προγραμματισμένη Γενική Τακτική Συνέλευση για την Τετάρτη 17 Ιουλίου στα γραφεία του Παναρκαδικού δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω έλλειψης απαρτίας και έτσι πήρε αναβολή σε ημερομηνία που θα ενημερώσει η διοίκηση.

Ουσιαστικά βέβαια, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το οτι δεν πραγματοποιήθηκε η Γενική Τακτική Συνέλευση καθώς πρόκειται για τυπική διαδικασία που αφορά την ενημέρωση για τα πεπραγμένα σε οικονομικό, αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο της περσινής χρονιάς και μια πρώτη εικόνα προς τα μέλη για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Από κει πέρα, η πιο πιθανή ημερομηνία της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας και της πρώτης προπόνησης είναι η Δευτέρα 29 Ιουλίου με την διοίκηση του Παναρκαδικού να φροντίζει μέχρι τότε όλες τις λεπτομέρειες.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Θανάση Στάικο “τρέχουν” τα μεταγραφικά, όπως και τα θέματα των ανανεώσεων.Τελευταία εξέλιξη, η παραμονή του Γκατιάνγκα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σενεγαλέζο ποδοσφαιριστή Cherigne Cheikh Gadiaga.
Ευχόμαστε στον Cheikh,που κατά τη περυσινή αγωνιστική περίοδο με την εμπειρία του συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας, υγεία πάνω απ’ όλα και εκπλήρωση όλων των προσωπικών και αγωνιστικών του στόχων με το τριφύλλι”.