Γ’ Εθνική: Με πολλές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι σχεδιάζεται ο Παναργειακός

0
832

 

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς στον Παναργειακό, όπου ο προπονητής Γιώργος Κούτσης και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Διαμαντής βρίσκονται σε καθημερινή επαφή για την στελέχωση του φετινού ρόστερ.

 

Μέχρι αυτή την στιγμή, οριστικά παρελθόν από την ομάδα του Άργους αποτελούν οι Καλύβας , Συρεγγέλας , Φαρμάκης , Τσιμικλής, Μενδρινός, Παπασπύρος , Μαρουκάκης, Μπούτας και Παναγιώτου, τους οποίους ο  Παναργειακός τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Απο κει και μετά, οι Νώτης και Ροκάι έχουν ζητήσει να αποχωρήσουν για προσωπικούς λόγους, ενώ συζητήσεις υπάρχουν με τους Μπουντόπουλο, Παπαϊωάννου, Καρούτη, Κυριακόπουλο , Καδά, Μπριλάκη, Μουσταφά, για την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας. Μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν μόνο οι Μαρίνης και Παιδάκης.

Σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις, έχουν ήδη συμφωνήσει με την ομάδα ένας επιθετικός χαφ, ένας ακραίος, ένας τερματοφύλακας. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης, μεγάλη προσοχή απ’ τον Γ.Κούτση και τον Γ.Διαμαντή έχει δοθεί  στην απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών που είναι απαραίτητοι για το φετινό ρόστερ. Υπάρχει ήδη συμφωνία με τους Λέρμα (Ένωση Λέρνας) και Γκρίτζαλη (Ατρόμητο Παναριτίου) και δεδομένη είναι η επιστροφή όλων των νεαρών που πέρυσι δόθηκαν δανεικοί σε ομάδες της περιοχής.

Επίσης, πρόταση συνεργασίας έγινε τις προηγούμενες ημέρες στον Αργείο ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παναγόπουλο. Οπως τονίζεται απο τον Παναργειακό: ο συγκεκριμένος ζήτησε μια εβδομάδα προθεσμία για να το σκεφτεί, αλλά δεν απάντησε ποτέ, οπότε ο Παναργειακός δεν ενδιαφέρεται άλλο.