Α1 Αργολίδας: Εικόνα διάλυσης στον Αριστείωνα Λυγουριού

0
865

 

Σε πολύ άσχημο σημείο βρίσκεται ο Αριστείωνας Λυγουριού, όπου παραμένει μεν προπονητής ο Τάκης Κοντός, αλλά δεν υπάρχουν παίκτες…

 

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση είχε καλέσει τους κατοίκους του Λυγουριού και ειδικότερα τα μέλη-γονείς της ακαδημίας να βρεθούν την Πέμπτη 20 Ιουνίου στην διαδικασία σχηματισμού νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Προ ημερών, στις 14 Ιουλίου, είχαμε την πρόσκληση προς όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να βρίσκονται στο γήπεδο για συνάντηση με τον προπονητή. Εκεί βρέθηκαν ελάχιστοι πλην των μικρών.

Η ουσία είναι οτι αυτή την στιγμή υπάρχει αβεβαιότητα και προβληματισμός, αφου ήδη έχουν αποχωρήσει σχεδόν όλοι οι βασικοί εκτος Λυγουριού (Πνευματικός, Πίτρης, Καζάς, Καραμάνος, Λούκας, Νέτζα) και οι δύο που είχαν έρθει απο την Αθήνα τον Ιανουάριο.

Έχουν μείνει δηλαδή μόνο ελάχιστοι ντόπιοι και το ζήτημα είναι πώς θα προχωρήσει η ομάδα, δεδομένου οτι ο χρηματοδότης της ομάδας εδώ και χρόνια κ.Κόλλιας, δεν φέρεται διατεθειμένος να σηκώσει μόνος του και πάλι όλο το βάρος παρουσίας της ομάδας στην Α1.

Και το ερώτημα βέβαια είναι, πώς γίνεται την μια χρονιά η ομάδα να πάει για πρωταθλητισμό και την επομένη να μένει χωρίς παίκτες μέσα Ιουλίου.