Α1 Αργολίδας: Ιδιαίτερα ενισχυμένος φέτος ο Ποσειδώνας Διδύμων

0
860

 

Παρότι αρχικά υπήρξαν πολλές δυσκολίες στην συγκρότηση διοίκησης, τελικά ανέλαβε νέο ισχυρό δ.σ., το οποίο μετά την συμφωνία συνέχισης της συνεργασίας με τον Βασίλη Οψιμούλη, προχωρά στην συμπλήρωση του ρόστερ.

 

Πρώτη κίνηση η ανανέωση της συνεργασίας για ένα ακόμα χρόνο με τον ικανότατο στο σκοράρισμα Χρήστο Κέλλη.

Η ανακοίνωση

“Ο Α.Π.Ο.Ποσειδών Διδύμων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας Χρήστο Κέλλη.
Του ευχόμαστε πολλά γκολ και υγεία.”

Σειρά θα πάρει ο 22χρονος Αργύρης Οψιμούλης, επίσης επιθετικός, ο οποίος πέρυσι ήταν στον Ατρόμητο Παναριτίου και τα προηγούμενα χρόνια σε Κορωνίδα Κοιλάδας και Αριστείωνα Λυγουριού. Απομένει το τυπικό κομμάτι της ανακοίνωσης.

Σύμφωμα με τις πληροφορίες, η διοίκηση είναι πολύ κοντά στο να κλείσει και τον αδελφό του Αργύρη, τον 25χρονο Γιάννη Οψιμούλη, που τα πρηγούμενα δύο χρόνια ήταν στην Κορωνίδα Κοιλάδας.

Ενα ακόμη θετικό στοιχείο είναι οτι επιστρέφουν απο τους δανεισμούς τους οι νεαροί Κοτσοβός και Τρέσα απο ΑΕ Πελλάνας και Παναρκαδικό αντίστοιχα. Αν δεν βρουν κάτι καλό σε ομάδα Γ’ Εθνικής, θα μείνουν στον Ποσειδώνα.

Τέλος, οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται στο να κλείσουν εναν έμπειρο μέσο, οπότε και με δεδομένο οτι συνεχίζουν όλοι οι ντόπιοι παίκτες (Μπροδήμας, Προσίλης, Κονδύλης, Αντωνόπουλος, Τρέσα κλπ), συγκροτείται ενα δυνατό ρόστερ, με πολλές επιλογές για τον προπονητή.