Α1 Αργολίδας: Ανακοίνωσε την παραμονή 13 παικτών ο Πανασιναϊκός

0
968

 

Δεκατρείς παίκτες ανανέωσαν την συνεργασίας τους με την διοίκηση και θα συνεχίσουν την νέα χρονιά στον Πανασιναϊκό.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι ανακοινώσεις της ομάδας:

-Το ΔΣ του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία για τη νέα σεζόν, με τους δύο τερματοφύλακες της ομάδας Πέτρο Τσακάλη και Γιώργο Πιτσά.

Τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

-Το ΔΣ του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ ανακοινώνει οτι ήρθε σε συμφωνία με τους Γιώργος Ταμπάκης, Κλόντιαν Μπέλμπα, Χρήστο Τοπάλι, Γιώργο Ρεβίθη και θα είναι μαζί μας για άλλη μια ποδοςφαιρικη σεζον!

-Το ΔΣ του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τους Τζουλιανο Ρέζντα, Κωστή Τσίροςς, Νίκο Τσίρος και θα συνεχίσουν τη νεα σεζόν να αγωνιζονται με τη φανελα της ομαδας μας!

-Το ΔΣ του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τους Δημήτρη Καββεζό, Στέφεν Γιάνσεν, Γιάννη Κωστοπουλος, Τάσο Καββεζός και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και τη νεα χρονιά με τα χρώματα της ομαδας μας!

Ομως, είχαμε και μια αποχώρηση, του Χρήστου Καλλιάνου, ο οποίος θα συνεχίσει στον Αστέρα Δρεπανιακό. Η ανακοίνωση: Το ΔΣ του ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΥ ευχαριστεί τον Χρήστο Καλλιάνο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομαδα μας τη περασμένη σεζόν και του εύχεται υγεία και επιτυχίες στη συνεχεια της καριέρας του!

Ο παίκτης κατόπιν προσωπικής του επιθυμίας τη νεα σεζον θα αγωνίζεται στον Αστέρα Δρεπανιακό.

Με την σειρά του, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, έκανε την εξής δήλωση:

Φίλες και φίλοι, πέρασα μια υπέροχη αγωνιστική χρονιά 2018-19 με την ομάδα του Πανασηναικου, έζησα πράγματα πολύ περισσότερα από αυτά που περίμενα.

Αποφάσισα να φύγω και να παίξω την επομένη χρονιά (μια και θα είναι η τελευταία λόγο σπουδών μετά το Λύκειο) στην ομάδα του χωριού μου. Φεύγω γεμάτος τόσο αγωνιστικά όσο και συναισθηματικά.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύτηκε, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου που με στήριξαν και μου έμαθαν τόσα πολλά, θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους του Πανασηναικου που από την κερκίδα μου έδιναν δύναμη. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά στον Πανασηναικο και όπως είπα φεύγω γεμάτος από την ομάδα που αγωνίστηκα για πρώτη φορά στην Α1.”