Γ’ Εθνική: Ανακοίνωσε επίσημα Χ.Κάπλατζη και Αρη Βλάχο το Ναύπλιο 2017

0
553

Ανακοίνωσε το Ναύπλιο 2017 τους πρώτους δύο παίκτες με τους οποίους έχει υπογράψει συμβόλαιο, τον Χρήστο Κάπλατζη και τον Αρη Βλάχο.

 

Η ανακοίνωση για τον Κιώτη αμυντικό Χρήστο Κάπλατζη:

“Το Ναύπλιο 2017 καλωσορίζει τον Χρήστο Κάπλατζη στην ομάδα προερχόμενο από την Ένωση Λέρνας. Η εμπειρία του στην Γ’ Εθνική επιδιώκουμε να αποδειχθεί πολύτιμη στην φετινή προσπάθεια μας.

Χρήστο σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία αγωνιστικά και προσωπικά.”

Και αυτή για τον Αρη Βλάχο:

“Το Ναύπλιο 2017 ανακοινώνει την απόκτηση του Άρη Βλάχου, τερματοφύλακα για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Γεννήθηκε το 1994 στα Ιωάννινα. Πολύ νωρίς ξεκίνησε στην ακαδημία Ατρομήτου στην ίδια πόλη. Στα 14 δοκιμάστηκε από τον Ολυμπιακό, όπου και ξεκίνησε στην Ακαδημία της ομάδας. Υπέγραψε στα 17 επαγγελματικό συμβόλαιο μαζί τους και παρέμεινε μέχρι τα 20 του. Το 2013, μετακινήθηκε ως δανεικός στον Βατανιακό (Β´ εθνική).

Το 2014-15 βρέθηκε στον Αλιμο, το 2015-16 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ με τελευταία παρουσία του στην ομάδα Σούλι Παραμυθιάς, ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο Θεσπρωτίας. 
Άρη καλωσόρισες στην οικογένεια του Ναύπλιο, κάθε επιτυχία προσωπικά και επαγγελματικά.”

 

Βέβαια, γνωρίζουμε πως ήδη έχουν υπογράψει ακόμη ένας αμυντικός κι ένας επιθετικός (Παναγιωτίδης και Καζάκος, αντίστοιχα), ενω υπάρχουν και περιπτώσεις που χειρίζεται μόνος του ο Παναγ.Ταχτσίδης, για τους οποίους δεν υπάρχει πληροφόρηση. Προφανώς, η επιλογή της διοίκησης είναι να ανακοινώνει τους παίκτες σταδιακά και με μεγάλη καθυστέρηση.