Γ’ Εθνική: Ξεκινάει απο την αρχή η Ένωση Ερμιονίδας

0
813

 

Ξεκίνημα σχεδόν απο το μηδέν επιχειρείται φέτος στην Ένωση Ερμιονίδας. Μιλάμε ουσιαστικά για επανεκκίνηση, αφου ελάχιστοι ποδοσφαιριστές απο την προηγούμενη χρονιά θα φορέσουν και την νέα περίοδο την φανέλα της.

 

Η διοίκηση της ομάδας, το προηγούμενο διάστημα σχεδίασε την νέα χρονιά με βάση τις οικονομικές δυνατότητες αλλά και την γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και περισσότερο στο χώρο της Γ’ Εθνικής. Σε αυτό το πλαίσιο, μίλησε με όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στο δυναμικό της την προηγούμενη χρονιά, καταθέτοντάς τους συγκεκριμένες οικονομικές προτάσεις, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Εξ αιτίας της κίνησης αυτής προέκυψαν αρκετές αποχωρήσεις, με την διοίκηση να μην δημοσιοποιεί έως τώρα τα ονόματά τους, παρά μόνο αφου οι ίδιοι συμφώνησαν με τους νέους προορισμούς τους, διευκολύνοντάς τους.

Μέχρι στιγμή, 9  ποδοσφαιριστές έλυσαν την συνεργασία τους με την ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας. Πρόκειται για τους δύο τερματοφύλακες Αργύρη Αλευρά και Γκομούση, τον στόπερ Μπιμπισίδη και τους αριστερού μπακ-χαφ Παντελή Σαμαρά και Βασιλέρη (Αλευράς και Σαμαράς ανακοινώθηκαν από την Κορωνίδα Κοιλάδας), τους τρείς μέσους Κορνελάτο, Πούτση, Γεωργακόπουλο και τους δύο επιθετικούς Νικολόπουλο και Νικολούδη (ήταν δανεικός απο τον Κισσαμικό).

Η σημερινή ανακοίνωση της ομάδας:

Η Ενωση Ερμιονίδας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αλευρά, Κορνελάτο, Πούτση, Νικολόπουλο, Νικολούδη, Βασιλέρη, Γεωργακόπουλο, Σαμαρά και Γκιμουση. ..
Νοιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε το κάθε ένα από αυτά τα παιδιά ξεχωριστά και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην αθλητική… Ίσως στο μέλλον οι δρόμοι μας ξανασμίξουν….
Το ΔΣ της ΈΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΊΔΑΣ….
Αυτή την στιγμή, έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν οι Βιρβίλης, Τριμπόνιας, Κάλα, επίσης οι δύο μικροί Μερτύρης και Παύλου. Πιθανόν ο Σαλταπίδας, ενω συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Τζιέρη.
Απο κει και μετά, μετά απο εναν χρόνο στην Λευκίμμη Κέρκυρας, επέστρεψε για δουλειά στην Ερμιόνη ο Κιοσσές και θα επιστρέψει και στην ομάδα. Συμφωνία υπάρχει με εναν μικρό τερματοφύλακα. Οι συζητήσεις είναι συνεχείς με υποψήφιους να ενταχθούν στην ομάδα ποδοσφαιριστές.
Στόχος της διοίκησης είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον τρείς νεαροί απο ομάδες της περιοχής, ώστε να υπάρχει και το ντόπιο στοιχείο.
Τέλος, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει απο την Καστοριά ο Δημ.Νόλης και να προχωρήσουν τα θέματα των μετεγγραφών , της προετοιμασίας κλπ.