Γ’ Εθνική: Γ.Σ. την Τετάρτη 17/7 στον Παναρκαδικό

0
650

 

Την Τετάρτη 17/7 έχει προγραμματιστεί Γενική Συνέλευση στον Παναρκαδικό, όπου θα συζητηθούν μεταξύ άλλων ο προγραμματισμός και η προετοιμασία του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν!

 

Η σχετική ενημέρωση του Παναρκαδικού:

Tην ετήσια τακτική του Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 ο Παναρκαδικός Α.Ο. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου θα γίνει στα γραφεία του γηπέδου και θα αρχίσει στις 8 το βράδυ της Τετάρτης 17/7/19.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν θα είναι ο προγραμματισμός και η προετοιμασία της ομάδας εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής κατηγορίας, οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν καθώς και οι ανανεώσεις των υπαρχόντων ποδοσφαιριστών.

Στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Κωστόπουλος αναμένεται να ενημερώσει όλα τα μέλη του Συλλόγου τόσο για την οικονομική κατάσταση όσο και για τους στόχους της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Παράλληλα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. θα ενημερώσει τη Γενική Συνέλευση για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα καθώς για τον απολογισμό της περσινής χρονιάς.

Παρακαλούνται όλοι οι φίλοι, τα μέλη και οι φίλαθλοι του Παναρκαδικού Α.Ο. να προσέλθουν στην παραπάνω Γενική Συνέλευση και να βοηθήσουν με την παρουσία τους το νέο ξεκίνημα της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης  στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής 2018 – 2019.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Κράτησε τον κορμό του 

Τελευταία ανανέωση για την ομάδα της Αρκαδίας με τον Γιάννη Τσώλη, που συνεχίζει για 3η χρονιά. Οι 8 που προηγήθηκαν είναι: Αποστόλης Στρέμπας, Νίκος Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Χρήστος Νάνος, Παναγ. Μπινιώρης, Γιώργος Καπετανάκης, Τσάνης Αλέξ. και Θανάσης Μπαλάσης.

Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο μέσος Σβίγγος.

Στόχος της διοίκησης είναι να διατηρήσει τον περσινό κορμό. Από τους 22 παίκτες, επιθυμία είναι να παραμείνουν 14 με 15 παίκτες. Θα αποκτηθούν 3-4 ντόπια παιδιά, ενώ θα γίνουν και 5-6 προσθήκες.

Σοβαρό είναι πάντως το γηπεδικό ζήτημα, κάτι που απασχολεί πολλές ομάδες αλλά ο Παναρκαδικός πρέπει να έχει το δικό του χώρο, ειδικά το χειμώνα, που είναι βαρύς στην Τρίπολη.