Γ’ Εθνική: Εκλεισε Χ.Κάπλατζη και A.Βλάχο το Ναύπλιο 2017

0
969

 

Συνεχίζονται καθημερινά οι επαφές και συζητήσεις των υπευθύνων της ομάδας του Ναυπλίου με ποδοσφαιριστές, ώστε να συμπληρώνεται κομμάτι-κομμάτι το ρόστερ.

 

Ηδη έχει ανακοινωθεί επίσημα η παραμονή των Boris Odwong, Αλ.Μακαρατζή, Τ.Χρ. Διαμαντή, Τ.Διαμαντή, Βαγ. Μπούκουρη και Σεβ.Κωνσταντίνου.

Επίσης έχει κλείσει ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Κάπλατζης (γεννημένος το 1993), ο οποίος είχε μια πολύ καλή χρονιά με την Ένωση Λέρνας και είναι μια εξαιρετικά αξιόπιστη λύση. Βεβαίως, για άγνωστο λόγο καθυστερεί η ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει κλείσει και τερματοφύλακα τον Άρη Βλάχο (γεννημένο το 1994), ο οποίος αγωνιζόταν στο Σούλι Παραμυθιάς.

Στο πλαίσιο των πολλών επαφών που γίνονται- όπως προαναφέραμε- σύμφωνα με πάντα με τις πληροφορίες- είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με κεντρικό αμυντικό που αγωνιζόταν πέρυσι στην Β’ Εθνική και σε σέντερ φορ απο ομάδα της Α Αθήνας.  Ο επιθετικός είναι ο Παναγιώτης Καζάκος απο τον Χολαργό.

 

Λάσκαρης

Το Ναύπλιο 2017 ανακοίνωσε την προσθήκη του Βασίλη Λάσκαρη στο προπονητικό τιμ. Η ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τον Βασίλη Λάσκαρη με το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων. Βασίλη καλωσόρισες στην οικογένεια του «Ναύπλιο 2017». Ευχόμαστε κάθε επιτυχία! “

 

Κάρτες διαρκείας

Αυτές τις ημέρες έχουν κυκλοφορήσει και οι κάρτες διαρκείας του συλλόγου, των οποίων η κίνηση είναι ικανοποιητική και προσδοκάται κι απο κεί μεγάλη βοήθεια απο τον κόσμο της πόλης, με δεδομένο οτι είχε χρόνια να δεί ομάδα του στην Γ’ Εθνική. Κοστίζουν 70 ευρώ.

Πληροφορίες για την διάθεσή τους στο 698 1848619‬.