Α1 Αργολίδας: Με Αλευρά κάτω απο τα δοκάρια η Κορωνίδα Κοιλάδας

0
674

 

Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Αργύρης Αλευράς επέστρεψε στην Κορωνίδα Κοιλάδας.

 

Ο 33χρονος τερματοφύλακας που πέρυσι το καλοκαίρι μετακόμισε στην Ενωσης Ερμιονίδας και το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, αποφάσισε να μείνει στην Αργολίδα και να επιστρέψει στην Κορωνίδα.

Η ανακοίνωση της ομάδας: Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Αργύρη Αλευρά.

Μετα απο την περσινή παρένθεση στην Γ Εθνική και την Ενωση Ερμιονίδας, επιστρέφει στην Κορωνίδα για να προσφέρει τα μέγιστα δυνατά για την επίιτευξη των στόχων της ομάδας μας. Ο Αργύρης εχει τεράστια εμπειρία στην Γ Εθνικη , αγωνιζομενος με αρκετές ομάδες κι έχοντας προσφέρει πολλά.

Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια της Κορωνίδας και του ευχόμαστε καλή σεζόν, με υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Συνεχίζει και ο Κ.Μπάζος

Μετά τον Σταύρο Μπάζο ήταν η σειρά του Κώστα Μπάζου να ανανεώσει.

Η ανακοίνωση : Ο Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας σε συνέχεια της διαμόρφωσης του ρόστερ της νέας σεζόν, είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αριστεροπόδαρο επιθετικό Κώστα Μπάζο. Ο 19χρονος επιθετικός προέρχεται κι αυτός απ’ τα σπλάχνα της Κορωνίδας κι αγωνίστηκε ως βασικός συντελεστής την περυσινή σεζόν στην ομάδα μας, με μεγάλη συνεισφορά στην κατάληψη της 3ης θέσης.

Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες”.