Γ’ Εθνική: Παρουσιάστηκε από την Καλαμάτα ο Βασίλης Βούζας

0
601

 

Την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής της Καλαμάτας έδωσε ο Βασίλης Βούζας ο οποίος μίλησε για μια ομάδα που θα αλλάξει τα πάντα και θα προσπαθήσει να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πρότυπα, με στόχο σε λίγα χρόνια να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα.

 

Στο πλαίσιο αυτό, το πρώτο βήμα θα είναι ριζικές βελτιώσεις στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Το θέμα των εγκαταστάσεων περιλαμβάνει και το προπονητήριο, για αυτό και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Παπαδημητρίου, ο εμπορικός διευθυντής  Κων. Παπασταμάτης και το μέλος της διοίκησης και πρώην πρόεδρος Γιώργος Ράλλης επισκέφθηκαν το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα και συζήτησαν για το γήπεδο στα Παλιάμπελα και γενικότερα τις υποδομές και την αναγκαία συνεργασία ομάδας και δήμου.

Ο Βασίλης Βούζας κάνει αξιολόγηση στο υπάρχον ρόστερ ενώ έκανε λόγο για πολλές μεταγραφές που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Σημείωσε ότι θα έρθουν ποδοσφαιριστές, όχι για ένα χρόνο και τόνισε πως σύντομα θα υπάρξουν μεταγραφικά νέα. Γενικά, τόνισε ότι το πλάνο της διοίκησης είναι φιλόδοξο με βασικό στόχο να αλλάξει άμεσα επίπεδο η ομάδα. Χαρακτήρισε αυτονόητο στόχο το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν, παράλληλα με καλό ποδόσφαιρο, φέρνοντας και τον κόσμο στο γήπεδο.

Ο νέος προπονητής της Καλαμάτας τόνισε ακόμη: “Θα προσπαθήσω να είμαι περιεκτικός γιατί οι συγκυρίες και η θέση της ομάδας μας επιβάλλουν περισσότερο να δουλεύουμε παρά να μιλάμε. Αποδέχτηκα την πρόταση για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι έχω διαπιστώσει ότι η ομάδα έχει ιστορία και δυναμική στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η κοινωνία της πόλης στηρίζει την ομάδα. Ο δεύτερος είναι ότι μου παρουσιάστηκε ένα πλάνο το οποίο συμβαδίζει κατά πολύ και με τις δικές μου φιλοδοξίες και είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι που ανέλαβαν έχουν όραμα να βοηθήσουν να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν αλλαγές σε λειτουργία και οργάνωση που θα αλλάξουν την εικόνα της ομάδας στον κόσμο της και σε όλη την Ελλάδα. Όλοι οι άνθρωποι που έχει επιλέξει ο πρόεδρος για να τρέξουν το πρότζεκτ διαθέτουν εμπειρίες και παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο.. Μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το στόχο που δεν είναι άλλος από το η Καλαμάτα να παίζει ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο, να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να φτάσει στη θέση που της ανήκει, στην Σούπερ Λίγκα”.

Οπως τόνισε ο Βασίλης Βούζας, η προετοιμασία θα ξεκινήσει πιθανότατα στις 22 Ιουλίου ενώ από τις 2 έως τις 13 Αυγούστου η ομάδα θα κάνει μέρος της προετοιμασίας της στο Πήλιο .