Α1 Αργολίδας: Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Τροιζηνιακός

0
703

 

Αλλαγή δεδομένων , με βάση το τι συνέβαινε τα τελευταία 3-4 χρόνια, έχουμε στον Τροιζηνιακό, όπου αποφασίσθηκε φέτος να ψηλώσει ο πήχης και στόχος να είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

 

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει αρκετές επαφές παραγόντων και αποφασίσθηκε να ενεργοποιηθούν όλοι όσοι έχουν διατελέσει κατά το παρελθόν στο Δ.Σ. Ο Τάσος Μούγιος θα επιστρέψει στην προεδρία και τις επόμενες ημέρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις με περισσότερες λεπτομέρειες.

Η συστράτευση αυτή παραγόντων, σημαίνει πως θα υπάρξει σημαντική ενίσχυση με παίκτες. Κατ’ αρχήν μένει ο Γ.Μικρός (αφου με βάση τους βαθμούς του περνάει σε σχολή της Αθήνας), ενώ επεστρεψε ο Βασιλέρης μετά απο δύο χρόνια στην Ένωση Ερμιονίδας. Επίσης, όλα δείχνουν πως θα μείνει και πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Αλ.Σούχλας. Έχει κλείσει δε, και τερματοφύλακας.

Απο κει και μετά, οι πληροφορίες αναφέρουν οτι θα επιστρέψουν αρκετοί παίκτες που στο παρελθόν ήταν στην ομάδα, ενω θα υπάρξει κι ανάλογη ενίσχυση, με βάση τις ανάγκες.

Τέλος, προπονητής παραμένει ο Νίκος Φάσσιας, ο οποίος με επιτυχία διαδέχθηκε περίπου στο μέσον της περσινής περιόδου τον Δημ.Καραμάνη.