Γ’ Εθνική: Συνάντηση με τον Γ.Κούτση αύριο το δ.σ. του Παναργειακού

0
881

 

Αρχίζουν και προγραμματίζονται οι κινήσεις στον Παναργειακό, με στόχο τον σχεδιασμό της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν συναντήσεις ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης, όπου επαναβεβαιώθηκε η συμβολή και παρουσία του χορηγού και την νέα περίοδο. Να σημειωθεί βεβαίως, πως θα υπάρξουν στην πορεία κάποιες διαφοροποιήσεις στην σύνθεση του δ.σ., αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.

Επόμενη κίνηση είναι η συζήτηση με τον Γιώργο Κούτση. Να θυμίσουμε οτι όταν προσλήφθηκε στο μέσον περίπου της περσινής περιόδου, η συμφωνία ήταν για ενάμισυ χρόνο. Η διοίκηση τον κάλεσε και αύριο κανονίσθηκε η μεταξύ τους συνάντηση στο Άργος, όπου θα συζητηθεί και θα σχεδιασθεί η νέα χρονιά. Είναι σαφές πως θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών, στην βάση των οικονομικών δυνατοτήτων της διοίκησης και ανάλογα θα παρθούν αποφάσεις.

Οπότε, αναμένουμε το επόμενο βήμα, δηλαδή αν θα συμφωνήσουν διοίκηση και προπονητής στα νεα δεδομένα για να περάσει η ομάδα στο επόμενο βήμα, που αφορά το ρόστερ.

Πάνω σε αυτό το τελευταίο, υπάρχει μια βάση με αρκετούς ντόπιους αλλά και κάποιους απο τους εκτός Αργολίδας, με τους οποίους θα γίνουν συζητήσεις.

Πάντως, ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Διαμαντής «τρέχει» ήδη το ζήτημα των «μικρών» μιας και απο την νεα περίοδο πρέπει να αγωνίζεται στην βασική 11αδα ένας γεννημένος το 2000 και μικρότερος και άλλοι δύο να είναι στην 18αδα. Αυτό σημαίνει πως πρέπει στο ρόστερ να υπάρξουν τουλάχιστον 5 παιδιά αυτής της κατηγορίας.

Στην κατηγορία αυτή είναι ο Ροκάι, ενω επιστρέφουν απο τους δανεισμούς τους οι Μπακατσέλος και Μπούζντρα.