Α2 Μπάσκετ: Επανδρώθηκε το προπονητικό επιτελείο του Οίακα για την νέα σεζόν

0
586

 

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Χάρη Κουλουριώτη και κατόπιν πλήρους αποδοχής των εισηγήσεων του, το Δ.Σ. του Οίακα Ναυπλίου προχώρησε στην ανακοίνωση του νέου τεχνικού επιτελείου της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

 

Στο πλευρό λοιπόν του Χάρη Κουλουριώτη θα βρίσκονται ως βοηθοί ο Ηρακλειώτης Τζανής Γιάννος (με θητεία σε Εργοτέλη, Ηράκλειο και ΚΑΟ Κορίνθου) καθώς και οι Ναυπλιώτες Λευτέρης Κοκκάλας (ο οποίος θα εκτελεί και χρέη πρώτου προπονητή στο εφηβικό τμήμα) και Φιλίνης Διαμαντής (ο οποίος θα ηγηθεί για δεύτερη χρονιά και στο παιδικό τμήμα).

Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Γιώργος Παπούλιας, που πέρυσι βρισκόταν στο επιτελείο του Πρωτέα Βούλας, τόσο στην ανδρική (Β΄ Εθνική) όσο και στην γυναικεία ομάδα (Α1).

“Με την προσθήκη των ανωτέρω, το Δ.Σ. του Οίαξ Ναυπλίου πιστεύει ότι γίνονται βήματα προς την σωστή κατεύθυνση τόσο για την επιτυχή συμμετοχή της ομάδας μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας όσο και για την άρτια οργάνωση και λειτουργία όλων των τμημάτων μας.

Ευχόμαστε από καρδιάς δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Η διοίκηση του συλλόγου θα είναι συνεχώς δίπλα τους για να τους υποστηρίζει.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον βοηθό προπονητή Γιώργο Μπούκουρα και τον γυμναστή Κώστα Μασούρα για τις υπηρεσίες τους στην περυσινή, απολύτως επιτυχημένη χρονιά και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην μπασκετική τους πορεία, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα για μελλοντική συνεργασία με την ομάδα μας”, τονίζεται στην ανακοίνωση του Οίακα.