Α2 Αργολίδας: Προχωρούν οι διαδικασίες ένωσης Ποσειδώνα Πόρου και ΑΟ Πόρου

0
617

 

Την Τρίτη το απόγευμα έγινε η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δυο διοικήσεις των ομάδων του Πόρου, του ΑΟ Πόρου και του Ποσειδώνα, με σκοπό την ένωσή τους και όλα δείχνουν πως βρέθηκε κοινός τόπος.

 

Η σχετική ανακοίνωση του Ποσειδώνα αναφέρει:

Προς ενημέρωση του φίλαθλου κοινού, δημοσιεύουμε το πρακτικό της συνάντησης,που έλαβε χώρα χθες με σκοπό την ένωση των σωματείων Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΠΟΡΟΥ και Α.Ο. ΠΟΡΟΥ

Στον Πόρο Αττικής, σήμερα 2 Ιουλίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:30, στο ξενοδοχείο «Θεανώ», συνήλθαν σε συνάντηση τα Δ.Σ. των σωματείων ΑΟ Ποσειδώνας Πόρου και ΑΟ Πόρου, αποτελούμενα από τους :

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Κεφαλληνός Νίκος (πρόεδρος), Γαβαλάς Μάρκος (γ.γ.), Τρασάνης Ιωάννης (ταμίας), Παπαδόπουλος Ιάκωβος (γ.αρχηγός), Αναγνωστόπουλοςε Δημ. (αντιπρόεδρος)

ΑΟ ΠΟΡΟΥ: Μανούσακας Μηνάς (πρόεδρος), Κρητικός Σπύρος (γ.αρχηγός), Τσιάκαλος Μιχάλης (μέλος).

Θέμα της συνάντησης είναι η διευρεύνηση της δυνατότητας ένωσης των δυο σωματείων.

Μετά την σύσκεψη, αποφασίσθηκαν τα εξής, τα οποία και υπογράφονται απο τους παρόντες, ώστε να δημοσιοποιηθούν επίσημα στο φίλαθλο κοινό του νησιού:

-Η έναρξη διαδικασιών για την ένωση των σωματείων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να εκπληρωθεί ο στόχος όλων των κατοίκων του νησιού και των απανταχού φίλων του ποδοσφαίρου

-ορίσθηκε νεα συνάντηση για την Πέμπτη 4/7/2019 ώρα 16:30 στο κτίριο Συγγρού για εκλογή νέου προσωρινού Δ.Σ. που θα εκπροσωπήσει την ομάδα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας χρονιάς, καθώς επίσης και την ανάθεση και ανάληψη των απαιτούμενων νομικών ενεργειών για την ένωση των δύο σωματείων.»

 

Δελτίο Τύπου εκδόθηκε κι απο τον ΑΟ Πόρου, το οποίο αναφέρει: Σήμερα έγινε η συνάντηση των δυο διοικήσεων του νησιού του ΑΟ Πόρου και του ΑΟ Ποσειδώνα Πόρου, σε ενα ευχάριστο κλίμα, όπου συζητήθηκε η ένωση των ομάδων με αποτέλεσμα να συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές στη δημιουργία μιάς ομάδας για το καλό του νησιού μας και τον αθλητισμό στον τόπο μας.

Ενα νησί, μια ομάδα”.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΑΟ Πόρου Μηνάς Μανούσακας ανέβασε την εξής δήλωση: Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, γιατί δεν σας κρύβουμε ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα και τον Σπύρο αυτή η κίνηση. Είμασθε συγκινημένοι, κουρασμένοι. Σαν ιδρυτές του Ποσειδώνα και επανιδρυτές του ΑΟ Πόρου το θέλαμε πάρα πολύ. Θα τρέξουμε, σύντομα θα γίνουν όλα. Πάμε. Ενα νησί, μια ομάδα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τα όμορφα σχόλιά τους…”