Α1 Αργολίδας: Νέο Δ.Σ. απέκτησε ο Ποσειδώνας Διδύμων

0
782

 

Nέα διοίκηση έχει από την Δευτέρα (01/07) το βράδυ  η ομάδα του Ποσειδώνα Διδύμων. Με πρωτεργάτη τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Παπαντωνίου ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία και τις τελευταίες ημέρες ήρθε σε επαφή με επιχειρηματίες της Ερμιονίδας οι οποίοι κατάγονται όλοι από τα Δίδυμα και δημιουργήθηκε έτσι ενα ισχυρό συμβούλιο. 

 

Την προεδρία ανέλαβε ο Γιάννης Παπαντωνίου ο οποίος προτάθηκε για την θέση από το σύνολο του συμβουλίου. Δίπλα του ο Χρήστος Αποστόλου , ένας άνθρωπος ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας που πραγματικά αγαπάει και την κράταγε ζωντανή ακόμα και όταν έφτασε ένα βήμα πριν της Α2 κατηγορία.

Δίπλα του ο αδερφός του Γιώργος , ο Τάσος Σερέτης επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο  Κρανίδι, ο Γιώργος Μπροδήμας που δραστηριοποιείται στο Πορτοχέλι,  ο Γιώργος Μπαλαμπάνης που δραστηριοποιείται στο Πορτοχέλι όπως επίσης και τα αδέρφια Γιάννης και Δημήτρης Κοτσοβός.

Επίσης μία ευχάριστη νότα στο νέο συμβούλιο είναι και η είσοδος δύο γυναικών οι οποίες αναλαμβάνουν τη γραμματεία και το ταμείο. Πρόκειται για την Ελένη Δεβελέκου (σύζυγο του αρχηγού της ομάδας Σωτήρη Κονδύλη ) και την Παναγιώτα Παπαθανασίου.

Αναλυτικά το νέο συμβούλιο:

Πρόεδρος :   Γιάννης Παπαντωνίου

Αντιπρόεδρος : Χρήστος Αποστόλου

Γραμματέας    : Ελένη Δεβελέκου

Ταμίας : Παναγιώτα Παπαθανασίου

Γενικός Αρχηγός : Γιάννης Μπάρδης

Β΄ Γενικός Αρχηγός  : Αναστάσιος Σερέτης

Τακτικό Μέλος : Γεώργιος Μπροδήμας

Υπεύθυνοι Ακαδημιών : Νίκος Μπάρδης, Γιώργος Στάθης, Θανάσης Μπροδήμας.

Μέλη : Ευθύμιος Προσύλης, Δημήτρης Ξουλουμπάρδης.

Αναπληρωματικά Μέλη : Γιάννης Κοτσοβός, Αργύρης Μπάρδης (Ήρωας), Δημήτρης Μίζης.

Εξελικτική Επιτροπή : Γιώργος Μπαλαμπάνης , Γιώργος Αποστόλου.